Vobler Zalt 7cm 8g Medium M39

Vobler Zalt 7cm 8g Medium M39

Mai multe poze

Cod produs: 1100083

Descriere:

Nălucile suedeze Zalt sunt cunoscute și apreciate în Europa datorită faptului că au fost prinse cu ele multe știuci mari. Sunt năluci foarte bune, faima lor este flexibilitatea cu care pot fi prezentate. Sunt la fel de eficiente dacă le jucăm în mai multe feluri, adică putem folosi tehnici de prezentare ca cranking, trolling, twitching sau jerking.

Sunt confecționate dintr-un material plastic foarte rezistent, dur, sunt prevăzute cu două ancore puternice și bine ascuțite VMC.

Poate fi jucat la adâncimi intre 0,2 - 1 m în funcție de tehnica de prezentare, dar in trolling poate să coboare și sub 1,5 m. Cu nălucile Zalt a fost prins știucă de peste 20 kg!


Lungime: 7 cm,

Greutate: 8 g

Adâncime: 0,2 - 1 m

Medium

Disponibilitate:

  Stoc epuizat

Descriere

Detalii

Nălucile suedeze Zalt sunt cunoscute și apreciate în Europa datorită faptului că au fost prinse cu ele multe știuci mari. Sunt năluci foarte bune, faima lor este flexibilitatea cu care pot fi prezentate. Sunt la fel de eficiente dacă le jucăm în mai multe feluri, adică putem folosi tehnici de prezentare ca cranking, trolling, twitching sau jerking. Sunt confecționate dintr-un material plastic foarte rezistent, dur, sunt prevăzute cu două ancore puternice și bine ascuțite VMC. Poate fi jucat la adâncimi intre 0,2 - 1 m în funcție de tehnica de prezentare, dar in trolling poate să coboare și sub 1,5 m. Cu nălucile Zalt a fost prins știucă de peste 20 kg! Lungime: 7 cm, Greutate: 8 g Adâncime: 0,2 - 1 m Medium
Mai multe informatii

Mai multe informatii

Pareri

Spune parerea ta

Spune-ti parerea acordand o nota produsului.

Fii primul care adauga un review

  Vobler Zalt 7cm 8g Medium M39

Intrebari legate de acest produs
Product Question

Ai nelamuriri?

Pune o intrebare si poti primi raspuns de la comunitate.
Ask a Question Ask a Question

Sort By: