Staționar

Staționar

În pescuitul staționar, cârligele au un element constructiv care nu permite nodului făcut cu firul de pescuit să alunece sau să se desfacă de pe cârlig. Există două modele principale: cârligele cu paletă și cârlige cu ochet. Paleta este obținută prin aplatizarea tijei, pe când ochetul este obținut prin curbarea acesteia. În funcție de acest aspect vor fi preferate noduri diferite pentru atașarea firului de pescuit la cârlig.
Unele cârlige sunt colorate pentru a se camufla bine împreună cu momeala folosită, altele pentru a se camufla bine cu substratul, iar altele au culoarea materialului din care sunt făcute.
Informațiile prezentate pot conține mici inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetul standard, specificațiile tehnice pentru anumite produse sau prețul, pot fi schimbate fără o notificare prealabilă sau pot conține erori de operare. Pot exista diferențe de la un lot la altul. (ex.culoare mai deschisă sau mai închisă, consistență și etc.) Disponibilitatea afișată a produselor este aproximativă.

Seteaza descrescator

1-32 of 65

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Seteaza descrescator

1-32 of 65

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3