Scaune, paturi

Scaune, paturi

Scaunul de pescuit transformă experiența așteptării unei prezentări din partea peștilor în una foarte plăcută. Chiar dacă atunci când ne gândim la pescuit, cel mai adesea ne imaginăm cu lanseta sau undița în mână prinzând pește după pește, în realitate, o bună parte din partidele de pescuit se desfășoară static, așteptând o trăsătură.
Un scaun de pescuit ne va asigura un confort sporit și o rapiditate mai mare în reacții, iar la sfârșitul partidei vom fi mai puțin obosiți.
Pescuitul înseamnă de multe ori și nopți petrecute pe baltă, iar un pat de pescuit confortabil înseamnă un pescar mai odihnit și mai pregătit pentru lupta cu capturile. Dacă participați la sesiuni de pescuit mai lungi de câteva zile, implicit petreceți pescuind mai multe nopți, atunci confortul este cu siguranță prioritar atunci când vine vorba de alegerea patului pentru pescuit.
Informațiile prezentate pot conține mici inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetul standard, specificațiile tehnice pentru anumite produse sau prețul, pot fi schimbate fără o notificare prealabilă sau pot conține erori de operare. Pot exista diferențe de la un lot la altul. (ex.culoare mai deschisă sau mai închisă, consistență și etc.) Disponibilitatea afișată a produselor este aproximativă.

Seteaza descrescator

32 Articol(e)

Seteaza descrescator

32 Articol(e)