Cârlige

Cârlige

Cârligul de pescuit este o unealtă folosită de multe secole, pentru a prinde aproape oricare specie de pește. În consecință, astăzi există o enormă varietate de forme și dimensiuni, mărimi sau materiale constructive. Implicit unele cârlige de pescuit pot fi utilizate la o multitudine de stiluri de pescuit și specii de pești, dar altele pot fi specializate pentru un anumit tip de pește sau un anumit stil de pescuit.
Cârligele de pescuit sunt concepute pentru a fi utilizate cu diferite tipuri de momeli naturale sau artificiale, sau să acționeze ca fundament pentru reprezentări artificiale ale prăzii peștilor ( pescuitul la muscă ) sau să fie atașat sau integrat în alte dispozitive care reprezintă prada peștilor (spinnig).
Informațiile prezentate pot conține mici inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetul standard, specificațiile tehnice pentru anumite produse sau prețul, pot fi schimbate fără o notificare prealabilă sau pot conține erori de operare. Pot exista diferențe de la un lot la altul. (ex.culoare mai deschisă sau mai închisă, consistență și etc.) Disponibilitatea afișată a produselor este aproximativă.

Seteaza descrescator

1-32 of 459

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Seteaza descrescator

1-32 of 459

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3