Twistere/Shad-uri

Twistere/Shad-uri

Twisterele și shadurile sunt nălucile moi, suple, realizate din plastic moale, care imită foarte bine textura unei creature vii, au profiluri asemănătoare cu al peștilor pradă, viermilor, mormolocilor sau a altor creaturi acvatice, și au, de regulă, o coadă ce generează vibrații accentuate, sau apendici vibratili care se mișcă atunci când năluca este recuperată prin apă.
Pot fi utilizate atât armate cu jiguri, cârlige offset, cât și în monturi fără lest, iar unele dintre ele pot fi impregante cu substanțe sau arome menite să le sporească atractivitatea prin semnalele olfactive transmise răpitorilor.
Nălucile moi au așadar o varietate mare de culori, dimensiuni, și forme, de la cele mai mici la cele mai mari, au o acțiune imediată, și sunt deosebit de eficiente la toate tipurile de pești răpitori.
Informațiile prezentate pot conține mici inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetul standard, specificațiile tehnice pentru anumite produse sau prețul, pot fi schimbate fără o notificare prealabilă sau pot conține erori de operare. Pot exista diferențe de la un lot la altul. (ex.culoare mai deschisă sau mai închisă, consistență și etc.) Disponibilitatea afișată a produselor este aproximativă.

Seteaza descrescator

1-32 of 364

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Seteaza descrescator

1-32 of 364

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3