Cârlige răpitor

Cârlige răpitor

Cârligul de pescuit este o unealtă folosită de multe secole, pentru a prinde aproape oricare specie de pește. În consecință, astăzi există o enormă varietate de forme și dimensiuni, mărimi sau materiale constructive. Implicit unele cârlige de pescuit pot fi utilizate la o multitudine de stiluri de pescuit și specii de pești, dar altele pot fi specializate pentru un anumit tip de pește sau un anumit stil de pescuit.
Ancorele sunt cârlige triple folosite pentru armarea nălucilor. Au avantajul că oferă o acoperire mai mare pentru năluci și mai multe șanse de a captura peștii răpitori care atacă nălucile.
Jigurile sunt acele cârlige lestate, echipate cu ochet, destinate fie armării cu diferite tipuri de năluci suple, fie aplicării directe de materiale care să le confere volum și formă.
Cârligele Offset Aceste sunt cârlige folosite pentru năluci moi ( cel mai adesea swimbaituri sau jerkbaituri ) în zone cu structuri sau zone pline de vegetație, care ar fi imposibil de abordat cu alte tipuri de năluci. Vârful cârligelor offset nu este poziționat în aceași linie cu ochetul, deci există șanse mai mari ca acesta să se agațe în gura peștilor.
Informațiile prezentate pot conține mici inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetul standard, specificațiile tehnice pentru anumite produse sau prețul, pot fi schimbate fără o notificare prealabilă sau pot conține erori de operare. Pot exista diferențe de la un lot la altul. (ex.culoare mai deschisă sau mai închisă, consistență și etc.) Disponibilitatea afișată a produselor este aproximativă.

Seteaza descrescator

1-32 of 72

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Seteaza descrescator

1-32 of 72

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3