Rodpod-uri, Suporturi

Rodpod-uri, Suporturi

Un rod pod este un suport care permite fixarea lansetelor în poziția de pescuit pe diferite tipuri de teren, inclusiv pe pontoanele de lemn, asigurând o stabilitate deosebită. În funcție de model și de caracteristici, un rod pod poate susține de la două până la 5 lansete. De regulă, rod podurile au sisteme de reglare a înălțimii de la sol, a unghiului lansetelor, și, la unele modele, există chiar și un sistem de reglare a lungimii.
Aceste rod pod-uri se echipează cu capete de suport ( din cauciuc sau plastic ), care sunt sisteme de susținere a lansetelor sau a undițelor.
Suporturile sunt tije metalice, ce pot fi înfipte în sol. Sunt cel mai adesea telescopice, prevăzute la capăt cu un lăcaș de prindere cu filet universal, ce permite montarea de diferite accesorii sau suporți de undițe și lansete. Au avantajul de a putea fi poziționați după dorința pescarului. Au dezavantajul de a nu fi ușor de utilizat în cazul anumitor tipuri de teren ( sol pietros ) sau pe pontoane de lemn.
Informațiile prezentate pot conține mici inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetul standard, specificațiile tehnice pentru anumite produse sau prețul, pot fi schimbate fără o notificare prealabilă sau pot conține erori de operare. Pot exista diferențe de la un lot la altul. (ex.culoare mai deschisă sau mai închisă, consistență și etc.) Disponibilitatea afișată a produselor este aproximativă.

Seteaza descrescator

1-32 of 100

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Seteaza descrescator

1-32 of 100

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3