Fluorocarbon

Fluorocarbon

Firul flourocarbon este, în esență, un fir monofilament. Este însă realizat dintr-un material specific, de aceea are proprietăți aparte, precum faptul că este mai dens decât firul monofilament, și are un coeficient de refracție specific, apropiat de cel al luminii, ceea ce îl face aproape invizibil în apă.
Principalul avantaj al fluorocarbonului rezultă tocmai din această caracteristică, și anume că este invizibil sub apă. Rezistența sa este apropiată de cea a firului monofilament, dar datorită legăturilor specifice ale elementelor care îl compun, are un grad de alungire redus, o foarte bună rezistență la abraziune și are o durată de viață, de regulă, mai lungă față de firele monofilament clasice.
Informațiile prezentate pot conține mici inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetul standard, specificațiile tehnice pentru anumite produse sau prețul, pot fi schimbate fără o notificare prealabilă sau pot conține erori de operare. Pot exista diferențe de la un lot la altul. (ex.culoare mai deschisă sau mai închisă, consistență și etc.) Disponibilitatea afișată a produselor este aproximativă.

Seteaza descrescator

24 Articol(e)

Seteaza descrescator

24 Articol(e)