Corturi, umbrele

Corturi, umbrele

Un cort de pescuit este un tip avansat de cort, care este utilizat în mod obișnuit pentru sesiunile de pescuit mai lungi, ce presupun rămânerea și peste noapte. Este cel mai adesea impermeabil și conceput să fie ușor de ridicat, fiind totodată stabil și spațios.
Dezvoltate din materiale rezistente și termoizolante, sunt concepute să ofere adăpost pentru toate condițiile climaterice.
Suplimentar corturile de pescuit au caracteristici unice, precum prezența benzilor de prindere a lansetelor, sau echiparea cu multiple opțiuni pentru plase de țânțari, geam transparent din PVC și material solid la pereții de la intrare sau cei laterali.
Durata de viață a unui cort poate varia în funcție de frecvența cu care este folosit, de tratamentul la care este supus și de vremea în care este utilizat. Cu o ridicare atentă de fiecare dată și asigurându-vă că cortul este curat și uscat după fiecare folosire, acesta ar trebui să vă servească pentru o durată de câțiva ani buni de utilizare.
Informațiile prezentate pot conține mici inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetul standard, specificațiile tehnice pentru anumite produse sau prețul, pot fi schimbate fără o notificare prealabilă sau pot conține erori de operare. Pot exista diferențe de la un lot la altul. (ex.culoare mai deschisă sau mai închisă, consistență și etc.) Disponibilitatea afișată a produselor este aproximativă.

Seteaza descrescator

1-32 of 33

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Seteaza descrescator

1-32 of 33

Pagina:
  1. 1
  2. 2