Despre
Noi

Magazinul fizic SipCarp este alături de dumneavoastră de mai bine de 15 ani. În tot acest timp este în continuă avansare şi dezvoltare, cu ajutorul sugestiilor, părerilor şi cerinţelor dumneavoastră.

SipCarp vă pune la dispoziţie o gamă largă de produse, pentru toate tipurile de pescuit, asta însemnând, că aici veţi găsi tot ce aveţi nevoie pentru pescuitul la spinning, crap, somn, feeder, match, bolognesă, pescuitul staţionar, plantat, muscărit şi chiar şi pentru pescuitul la copcă, astfel capătă SipCarp şi numele de “Universul Pescarilor”.

În cadrul SipCarp “Universul Pescarilor” veţi putea alege dintr-o gamă variată de lansete (de spinning, somn, crap, feeder etc.), mulinete ( longcast, baitcast etc.) şi diverse accesorii necesare fiecărui stil de pescuit în parte. Pentru o partidă de pescuit reuşită, SipCarp “Universul Pescarilor” vă pune la dispoziţie un sortiment larg şi variat de năzi, testate şi dezvoltate spre maximalizarea rezultatelor. Deasemenea vă oferă numeroase articole de camping (corturi, umbrele, scaune, paturi etc.) şi bagajerie (huse, genti, cutii, galeti, valigete etc.), fiind ideale nu numai pescarilor, ci şi celor ce doresc să îşi petreacă timpul liber, relaxându-se în natură, departe de zgomotele oraşului.

Magazinul online Sipcarp.ro funcţionează încă din anul 2005, fiind dedicat pasionaţilor de pescuit şi nu numai. În cadrul acestui magazin online veţi găsi toată gama de produse pe care o pune la dispoziţie şi magazinul fizic,şi, pe lângă produsele deja existente în stoc, veţi putea alege şi produse care vi le putem aduce pe o comandă specială. Sipcap.ro doreşte să vă fie alături din toate punctele de vedere, de aceea este în continuă formare şi avansare spre a vă oferi o căutare cât mai rapidă şi cât mai uşoară a produselor pe care vi le doriţi. Deasemenea printr-un contact telefonic, sau prin e-mail vă puteţi interesa şi pentru produsele pe care vi le doriţi, însă nu le găsiţi pe site.

Produsele marca SipCarp sunt datorate celor peste 20 de ani de competiții interne și internaționale. Trofeele câștigate şi experiența acumulată, stau la baza produselor marca SipCarp, care sunt pregătite special pentru pescuitul peștilor pașnici. Fiecare produs conține ingrediente atent selecționate, care vă vor oferi rezultate excepționale în orice condiții, dovadă fiind nenumăratele cupe și diplome câștigate de-alungul anilor de către Sipos Attila.Chiar de sunteţi amator, începător sau profesionist, calitatea nadei va defini în mod sigur reuşita partidei de pescuit, de aceea SipCarp vă pune la dispoziţie năzi de fabricaţie proprie, testate şi dezvoltate în continuu pentru a maximaliza rezultatele.

Magazinul de articole de pescuit Sipcarp „Universul Pescarilor” Săcele, unul din cele mai mari din țară, este situat pe drumul DN1A în mun.Săcele, judeţul Braşov, pe Str.George Moroianu Nr. 68., pe șoseaua principală la aproximativ 2 km de intersecția DN1 valea Prahovei, intrare în Braşov.