Cutii

Cutii

Cutiile sunt sisteme de depozitare, folosite de pescari pentru organizarea și stocarea acelor, firelor, plumbilor, nadei artificiale și a altor accesorii de diverse dimensiuni.
De la cutiuțe cu 2-3 compartimente, până la sisteme de cutii cu zeci de compartimente de la producători de top, testate și alese cu grijă, pe toate le găsiți în secțiunea dedicată. Unele cutii permit modificarea și customizarea structurii compartimentelor interne, altele sunt fixe. Materialele din care sunt construite sunt de regulă de natura plastică, rezistente atât mecanic cât și la acțiunea razelor ultraviolete, protejând astfel conținutul, și având o durată de viață îndelungată.
Informațiile prezentate pot conține mici inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetul standard, specificațiile tehnice pentru anumite produse sau prețul, pot fi schimbate fără o notificare prealabilă sau pot conține erori de operare. Pot exista diferențe de la un lot la altul. (ex.culoare mai deschisă sau mai închisă, consistență și etc.) Disponibilitatea afișată a produselor este aproximativă.

Seteaza descrescator

1-32 of 67

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Seteaza descrescator

1-32 of 67

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3