Plute

Plute

Pluta este cea mai tradițională formă de indicator utilizat în pescuit, pentru detectarea trăsăturilor, pentru semnalizarea mișcării firului și implicit a cârligului sub apă. Suplimentar, pluta poate îndeplini și alte roluri. Ea poate menține suspendată o momeală la o adâncime predeterminată, sau poate transporta montura și momeala către locuri mai puțin accesibile, mai ales atunci când ne folosim de curenții de apă sau de aer.
Designul plutelor este unul foarte variat, tocmai pentru a fi potrivite cu stilul de pescuit practicat, cu distanțele de pescuit accesate, sau chiar și pentru tipul de apă pe care sunt utilizate. În general plutele folosite la pescuitul pe râuri vor avea grosimea corpului mai mare în partea superioară, pe când cele de pescuit pe bălti sau lacuri vor avea grosimea cea mai mare a corpului în partea de jos a plutei.
Informațiile prezentate pot conține mici inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetul standard, specificațiile tehnice pentru anumite produse sau prețul, pot fi schimbate fără o notificare prealabilă sau pot conține erori de operare. Pot exista diferențe de la un lot la altul. (ex.culoare mai deschisă sau mai închisă, consistență și etc.) Disponibilitatea afișată a produselor este aproximativă.

Seteaza descrescator

1-32 of 92

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Seteaza descrescator

1-32 of 92

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3