Multifilament ( textil )

Multifilament ( textil )

Firul multifilament, cunoscut popular sub denumirile de fir textil sau fir împletit este obținut prin împletirea mai multor fibre ( un număr de la 4 până la 16 fibre pot fi împletite). Acesta nu are elasiticitate sau memorie, are o rezistență mult mai mare raportată la diametru, dar, în același timp, are și dezavantajele unei vizibilități crescute în apă.
Fiind un fir mult mai suplu, textilul facilitează realizarea de noduri reduse ca dimensiune, puternice, și poate permite diferite maniere de a prezenta o momeală peste orice tip de substrat la pescuitul la crap, iar la spinning lipsa elasticității înseamnă că firele sunt extrem de sensibile și vor trasmite excelent orice informație de la nălucă către blanc.
Informațiile prezentate pot conține mici inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetul standard, specificațiile tehnice pentru anumite produse sau prețul, pot fi schimbate fără o notificare prealabilă sau pot conține erori de operare. Pot exista diferențe de la un lot la altul. (ex.culoare mai deschisă sau mai închisă, consistență și etc.) Disponibilitatea afișată a produselor este aproximativă.

Seteaza descrescator

1-32 of 129

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Seteaza descrescator

1-32 of 129

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3