Vărgi

Vărgi

O vargă de pescuit sau o undiță, este, în esență, un băț cu diferite lungimi, adesea telescopic, folosit împreună cu o linie de pescuit de o lungime similară. Fiind telescopică, varga se va plia cu lejeritate până la o dimensiune care este mai potrivită pentru transport. Ușurința utilizării și prețurile mai mici decât ale altor echipamente dedicate pescuitului le fac ideale pentru cei care debutează în acest hobby și o opțiune populară pentru pescarii tineri. Sunt excelente pentru pescuitul în iazuri și bălți mai mici, în râuri și pârâuri înguste și chiar în canale.
Pentru a ajunge în poziția de pescuit, linia se lansează către apă printr-o mișcare de biciuire sau de pendulare. Datorită faptului că lungimea maximă a vergii dar și a liniei de pescuit odată montată nu este variabilă, vergile mai sunt numite popular și “fixe”.
Informațiile prezentate pot conține mici inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetul standard, specificațiile tehnice pentru anumite produse sau prețul, pot fi schimbate fără o notificare prealabilă sau pot conține erori de operare. Pot exista diferențe de la un lot la altul. (ex.culoare mai deschisă sau mai închisă, consistență și etc.) Disponibilitatea afișată a produselor este aproximativă.

Seteaza descrescator

24 Articol(e)

Seteaza descrescator

24 Articol(e)