Fly

Fly

Pentru pasionații pescuitul la muscă ca și pentru ceilalți pescari fiecare element al echipamentului de pescuit este foarte important, putând face diferența între o partidă de pescuit reușită și o zi nereușită pe malul apei. Din acest motiv cei care practică pescuitul la muscă au nevoie de lansete care să nu-i dezamăgească. Utilizarea lansetei potrivite pentru pescuitul la muscă mărește șansele reușitei în prinderea peștilor răpitori.
Alături de lansetă și mulinetă, foarte importantă este și husa de păstrare/transport care vă va proteja mereu echipamentul de pescuit.
Informațiile prezentate pot conține mici inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetul standard, specificațiile tehnice pentru anumite produse sau prețul, pot fi schimbate fără o notificare prealabilă sau pot conține erori de operare. Pot exista diferențe de la un lot la altul. (ex.culoare mai deschisă sau mai închisă, consistență și etc.) Disponibilitatea afișată a produselor este aproximativă.

Seteaza descrescator

8 Articol(e)

Seteaza descrescator

8 Articol(e)