Crap

Crap

Husele protejează vergile și lansetele de pescuit de șocuri mecanice, zgâriere sau chiar rupere, atât la transport cât și la stocare, fiind în acest sens accesorii esențiale pentru ca pescarii să beneficieze de păstrarea în stare bună a echipamentului. Husele pot acomoda un număr variabil de lansete și de cele mai multe ori au proiectat un spațiu mai mare, care permite stocarea și protecția mulinetei atașate.
Husele pentru vergi și lansete oferă protecție la praf și zgârieturi și în plus unele modele sunt semirigide având astfel și o protecție la rupere. Husele rigide au o construcție solidă, incluzând în pereți, pe lângă căptușeala textilă și un material rigid (carton dur presat sau plastic) oferind astfel o protecție sporită. Trebuie însă menționat că husele rigide sunt mai voluminoase. Acestea pot avea și spațiu pentru mulinetă, sunt căptușite pe interior și au o mulțime de chingi, mânere, bretele de transport pe umăr și buzunare pentru depozitare.
Informațiile prezentate pot conține mici inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetul standard, specificațiile tehnice pentru anumite produse sau prețul, pot fi schimbate fără o notificare prealabilă sau pot conține erori de operare. Pot exista diferențe de la un lot la altul. (ex.culoare mai deschisă sau mai închisă, consistență și etc.) Disponibilitatea afișată a produselor este aproximativă.

Seteaza descrescator

18 Articol(e)

Seteaza descrescator

18 Articol(e)