Somn

Somn

Alături de o lansetă puternică pentru pescuitul somnului poate fi utilizat un multiplicator sau o mulinetă.
Multiplicatoarele sunt realizate din materiale rezistente, au componente din oțel inoxidabil, fiind asfel rezistente la coroziune, au indicatoare pentru capacitatea tamburului, iar modelele sunt disponibile în funcție de mâna cu care se face recuperarea ( există modele pentru mâna stângă sau dreaptă ).
Multiplicatoarele sunt realizate cu ajutorul celor mai noi materiale și tehnologii disponibile în domeniul pescuitului, iar numeroase modele poartă semnătura unor branduri renumite în domeniu pentru calitate și rezistența în timp a produselor lor și pentru interesul manifestat permanent în dezvoltarea noilor game dedicate pescuitului la somn și îmbunătățirii rezultatelor obținute atât de pescarii cu experiență cât și de cei care abia descoperă frumusețea acestui tip de pescuit.
O altă opțiune pentru pescarii de somn o constituie utilizarea unei mulinete puternice. Capacitarea tamburului, numărul de rulmenți, raportul de recuperare sau tipul frânei, al tamburului și greutatea, sunt doar câteva din detaliile care contează în decizia de achiziționare a unei mulinete pentru pescuitul la somn.
Cele mai bune mulinete pentru somn sunt cele gândite pe o forță de frânare mare, sistem de frână de ultimă generație și angrenaje interioare realizate din materiale cu rezistență ridicată atât la uzură cât și la tensiuni generate de forțele care apar în timpul drill-ului.
Informațiile prezentate pot conține mici inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetul standard, specificațiile tehnice pentru anumite produse sau prețul, pot fi schimbate fără o notificare prealabilă sau pot conține erori de operare. Pot exista diferențe de la un lot la altul. (ex.culoare mai deschisă sau mai închisă, consistență și etc.) Disponibilitatea afișată a produselor este aproximativă.

Seteaza descrescator

16 Articol(e)

Seteaza descrescator

16 Articol(e)