Boilies

Boilies

Boiliesurile sunt momeli de pescuit, de formă rotundă, cu diferite diametre. Denumirea de boilies vine din limba engleză, de la verbul „a fierbe = to boil”.
Boiliesurile sunt obținute prin fierberea unei paste ce conține de obicei combinații de făinuri proteice, făinuri cerealiere, și ingrediente destinate stimulării și atragerii peștilor, dar și coloranți, pastă care este amestecată cu ouă, ca agent de legare, și rulată pentru a forma momeli rotunde, care vor rezista în apă.
Concepute inițial ca o soluție de selecție, de evitare a peștilor de talie mică, dedicate în principal crapului, boiliesurile s-au dovedit o momeală cu versatilitate mare, fiind utilizată în pescuitul tuturor ciprinidelor de talie mare, dar și al somnului sau altor pești.
Informațiile prezentate pot conține mici inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetul standard, specificațiile tehnice pentru anumite produse sau prețul, pot fi schimbate fără o notificare prealabilă sau pot conține erori de operare. Pot exista diferențe de la un lot la altul. (ex.culoare mai deschisă sau mai închisă, consistență și etc.) Disponibilitatea afișată a produselor este aproximativă.

Seteaza descrescator

1-32 of 75

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Seteaza descrescator

1-32 of 75

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3