Strune

Strune

Strunele folosite în pescuitul peștilor răpitori au rolul de a preveni tăierea firului și pierderea nălucii sau a cârligului, și sunt reprezentate de bucăți rezistente dar flexibile de material, utilizate pentru atașarea nălucii sau a cârligului de firul principal. Strunele se folosesc așadar atât când pescuim cu năluci cât și când pescuim cu momeli naturale.
Utilizarea strunelor se poate dovedi practică și atunci când degorjăm peștii capturați. Cel mai adesea strunele sunt obținute prin împletirea mai multor fibre în diverse materiale de la cele metalice la fluorocarbon, sau materiale moderne precum kevlarul sau carbonul, iar lungimea lor poate varia în funcție de peștii vizați.
Informațiile prezentate pot conține mici inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetul standard, specificațiile tehnice pentru anumite produse sau prețul, pot fi schimbate fără o notificare prealabilă sau pot conține erori de operare. Pot exista diferențe de la un lot la altul. (ex.culoare mai deschisă sau mai închisă, consistență și etc.) Disponibilitatea afișată a produselor este aproximativă.

Seteaza descrescator

26 Articol(e)

Seteaza descrescator

26 Articol(e)