Cum se
LIVREAZĂ?

Detalii de livrare

- Livrarea coletelor se realizează prin curierat rapid,  termenul de livrare fiind cuprins între 24-72 de ore. ( Comenzile intrate sâmbătă şi/sau duminică urmează a fi procesate luni.)

- Livrarea se face la adresa solicitată de către client. În cazul în care, clientul doreşte să ridice personal pachetul din sediul firmei de curierat, sau de la sediul magazinului, se poate solicita acest lucru in     comanda.

- Comenzile plasate până la ora 12:00, vor fi procesate în aceeaşi zi cu cea a comenzii. Comenzile plasate după ora 12:00 vor urma a fi procesate ziua următoare (excepţie sâmbătă).

- Produsele aflate la reducere nu beneficiază de transport gratuit.

Costuri de transport

- Pentru comenzile care depăşesc suma de 300 lei, se oferă transport gratuit, în limita a 10kg*.

- Pentru comenzile cu o valoare cuprinsă între 100 - 300 lei, se va percepe o taxă de transport de 20 lei în limita a 10kg*.

- Pentru comezile ale căror valoare nu depăşesc suma de 100 lei, se va percepe o taxă de transport de 25 lei, în limita a 10kg*.

- Vă rugăm să citiți cu atenție descrierea produselor! Există produse care nu beneficiază de transport gratuit, acest lucru este trecut în descrierea produsului. În cazul acestor produse ( de exemplu: alune tigrate, boilies Happy Carp, faina de peste LT94, etc.) clientul va achita suma totală a transportului.

* Pentru coletele care depăşesc greutatea de 10kg, se va percepe o taxă de 1 leu/kg suplimentar.

- Produsele aflate la reducere nu beneficiază de transport gratuit!

- Costul total al transportului vi se va comunica telefonic, în momentul în care comanda dvs. urmează a fi procesată.

- Toate coletele sunt trimise în urma acordului telefonic al clientului.