Accesorii

Accesorii

După fiecare partidă de pescuit, este recomandat să efectuați o curățare și o întreținere de bază a mulinetelor. Ștergerea acestora cu o cârpă moale, îndepărtarea nisipului, a prafului și a altor murdării vor asigura o viață îndelungată, precum și un comportament corespunzător și fiabil al mulinetei. Dar, pentru întreținerea mecanismelor, a componentelor mecanice fine, este nevoie de produse dedicate, special concepute pentru particularitățile acestora.
În această categorie de produse, pescarii pot regăsi elementele de bază, necesare pentru curățarea, gresarea și întreținerea mulinetelor cât și tamburi de rezervă.
Vaselina și uleiul dedicat mecanismelor de mulinetă au proprietăți specifice, fiind concepute să greseze, să protejeze de umiditate, să pătrundă adânc în rulmenții cu bile, și să asigure o funcționare optimă a acestora. De asemenea, vaselina este concepută să își păstreze vâscozitatea indiferent de condițiile de temperatură, asigurând funcționarea silențioasă și lină a mulinetei, atât la frig, în sezonul rece, cât și la temperaturile ridicate ale verii.
Informațiile prezentate pot conține mici inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetul standard, specificațiile tehnice pentru anumite produse sau prețul, pot fi schimbate fără o notificare prealabilă sau pot conține erori de operare. Pot exista diferențe de la un lot la altul. (ex.culoare mai deschisă sau mai închisă, consistență și etc.) Disponibilitatea afișată a produselor este aproximativă.