Accesorii

Accesorii

În categoria Accesorii, intră diferite tipuri de capete de suport, buzz baruri, adaptoare, etc.
Un buzz bar este o tijă care se înfiletează pe un pichet sau pe un rod pod. Permite susținerea a două sau mai multe lansete. Numele lor provine de la utilizarea cea mai frecventă, și anume de a susține avertizorii electronici (numiți în engleza Buzzers) .
Capetele suport sunt sisteme de susținere a lansetelor sau a undițelor. Exista suporți concepuți pentru sprijinirea părții din față a lansetei sau a undiței și sisteme de susținere a mânerului lansetelor. Unele capete suport sunt individuale, pentru un singur băț, altele sunt concepute pentru două sau mai multe lansete ( ex. suport feeder ). Capetele suport destinate sprijinirii mânerului lansetei sunt oarecum universale, în sensul în care se potrivesc diferitelor tipuri de lansete, oricărui stil de pescuit ar fi acestea dedicate. Însă pentru suportul de față al lansetei este indicat să alegem suporții în funcție de stilul de pescuit practicat și tipul lansetei. Profilul și greutatea acestor lansete diferă, așadar capetele suport pot fi adaptate pentru a se potrivi cu un anumit tip de profil. De asemenea este important ca suportul să protejeze lanseta dar și firul de pescuit care vine adesori în contact cu suportul, astfel încât să prevină eventualele accidente nedorite. De aceea cel mai adesea materialele suporților sunt unele prietenoase cu cele două elemente menționate, precum neopren, cauciuc, plastic moale, burete sau chiar catifea.
Informațiile prezentate pot conține mici inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetul standard, specificațiile tehnice pentru anumite produse sau prețul, pot fi schimbate fără o notificare prealabilă sau pot conține erori de operare. Pot exista diferențe de la un lot la altul. (ex.culoare mai deschisă sau mai închisă, consistență și etc.) Disponibilitatea afișată a produselor este aproximativă.

Seteaza descrescator

1-32 of 34

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Seteaza descrescator

1-32 of 34

Pagina:
  1. 1
  2. 2