Spinnerbaits

Spinnerbaits

Spinnerbait-ul este o nălucă metalică caracterizată de existența unui ax dublu, în forma de V, pe unul din brațe având paletă iar la capătul celuilalt aflându-se un jig mobil, astfel încât cele două năluci să evolueze în paralel.
Tehnicile preferate presupun adeseori un joc cu valențe verticale, semnificative, mișcări dinamice și contact cu substratul. Datorită echipării cu cârlig simplu, spinnerbaitul poate fi utilizat inclusiv pentru explorarea unor zone cu vegetație, sau structuri submerse. Deși a fost creat pentru pescuitul bibanului american, spinnerbaitul și-a demonstrat versatilitatea, având rezultate la majoritatea speciilor de pești răpitori. Există o largă varietate constructivă, și de dimensiuni, unele modele de spinnerbait având până la 3 palete, în timp ce jigul poate fii mascat de o fustă siliconică mai mult sau mai puțin voluminoasă.
Informațiile prezentate pot conține mici inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetul standard, specificațiile tehnice pentru anumite produse sau prețul, pot fi schimbate fără o notificare prealabilă sau pot conține erori de operare. Pot exista diferențe de la un lot la altul. (ex.culoare mai deschisă sau mai închisă, consistență și etc.) Disponibilitatea afișată a produselor este aproximativă.

Seteaza descrescator

24 Articol(e)

Seteaza descrescator

24 Articol(e)