Valigete, găleți

Valigetele de pescuit sunt cutii rezistente, realizate din plastic, prevăzute cu mâner, compartimentate și etajate pentru depozitarea diverselor accesorii și unelte, utile pescarilor.
Gălețile de plastic sunt cel mai adesea fabricate din materiale rezistente, unele variante au gradații interioare, și pot include și alte recipiente sau accesorii concepute să se fixeze ușor în găleată pentru ergonomie la transport. Cele mai multe găleți au capac de plastic, sau de material textil. Pentru pregătirea groundbaitului sunt preferate recipientele rotunde, pe când pentru pregătirea mixurilor de semințe sau particule sunt preferate găleți mai mici cu forme dreptunghiulare.
Bacurile de nadă sunt realizate din materiale impermeabile dar flexibile astfel că au avantajul de a fi ușor de depozitat și transportat, ele ocupând foarte puțin loc în bagajul pescarului.
Informațiile prezentate pot conține mici inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetul standard, specificațiile tehnice pentru anumite produse sau prețul, pot fi schimbate fără o notificare prealabilă sau pot conține erori de operare. Pot exista diferențe de la un lot la altul. (ex.culoare mai deschisă sau mai închisă, consistență și etc.) Disponibilitatea afișată a produselor este aproximativă.

Seteaza descrescator

1-32 of 65

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Seteaza descrescator

1-32 of 65

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3