Fire

Fire

Firul pentru pescuit, este un element foarte important din echipamentul pescarului, pe care acesta trebuie să se bazeze. Pierderea peștelui din pricina ruperii firului este una dintre cele mai frustrante experiențe din viața pescarului.
De aceea, oricare tip de fire de pescuit s-ar utiliza, este importantă schimbarea acestora periodic, deoarece, în timp, calitatea firelor de pescuit se degradează. Un fir care a stat 100 de ore în soare, va avea o rezistență la rupere mai scăzută cu aproximativ 20% față de unul care nu a fost expus la soare. De asemenea, chiar dacă nu sunt întotdeauna vizibile, microimpuritățile, grăsimile adunate din apă pe suprafața firului în timpul partidelor de pescuit, pot influența gradul de flotabilitate sau de scufundare al firului. Chiar dacă îl curățăm și îl readucem în parametrii inițiali, firul va necesita, în timp, înlocuirea.
Informațiile prezentate pot conține mici inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetul standard, specificațiile tehnice pentru anumite produse sau prețul, pot fi schimbate fără o notificare prealabilă sau pot conține erori de operare. Pot exista diferențe de la un lot la altul. (ex.culoare mai deschisă sau mai închisă, consistență și etc.) Disponibilitatea afișată a produselor este aproximativă.

Seteaza descrescator

1-32 of 399

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Seteaza descrescator

1-32 of 399

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3