Rachete

Rachete

Racheta de nădire este un accesoriu utilizat pentru transportarea rapidă, la distanțe considerabile a unor cantități mari de nade și momeli. O rachetă de nădire ( numită în engleză și spod ) este în esență un cilindru în formă de rachetă, al cărui capăt conic este cel mai adesea flotant. Corpul cilindric poate fi încărcat cu nadă sau momeală de la groundbait la pelete, de la porumb la boilies sau alte particule. O variantă aparte a rachetelor de nădire este spomb-ul, precum și rachetele de tip spomb, care sunt complet închise, dar la impactul cu apa se deschid și descarcă încărcătura.
Rachetele de nădire vin într-o varietate de tipuri și dimensiuni, de la cele mai mici ce pot fi lansate cu lansete de pescuit normale, până la modele mai mari, capabile să transporte cantități semnificative de momeală la un moment dat, dar care vor necesita lansarea cu ajutorul unor lansete dedicate ( lansete spod ).
Informațiile prezentate pot conține mici inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetul standard, specificațiile tehnice pentru anumite produse sau prețul, pot fi schimbate fără o notificare prealabilă sau pot conține erori de operare. Pot exista diferențe de la un lot la altul. (ex.culoare mai deschisă sau mai închisă, consistență și etc.) Disponibilitatea afișată a produselor este aproximativă.

Seteaza descrescator

10 Articol(e)

Seteaza descrescator

10 Articol(e)