Vargă Lingluren GLCCGE Power 7.20m

Vargă Lingluren GLCCGE Power 7.20m

Mai multe poze

Cod produs: 1220

Descriere:

Vargă de calitate de top, special creată pentru a prinde pești uriași! Este o lansetă care vă va duce experiența pescuitului "la vargă" la un nou nivel!
Dacă până acum erați "fer convins", că varga este bună doar pentru a prinde plătici sau crapi mici, încearcați cu încredere această lansetă și veți vedea "lumea pescuitului la vargă" într-un alt mod!
Familia vergilor "Lingluren" reprezintă una dintre cele mai bune și puternice lansete disponibile pe piață.
Cu această lansetă puteți prinde pești de toate mărimile. Dar cum poți prinde cu o vargă subțire, extrem de ușoară și "fragilă", chiar și un crap, amur sau bușă de 10 kg sau mai mult, fără să o rupi în bucăți? "Secretul" se află în materialul și în tehnologia specială de fabricație.
Întreaga serie este fabricată folosind carbon de înaltă calitate, cu rezistență foarte mare, dezvoltată inițial pentru aplicații aerospațiale (piese de avion). Aceasta conferă lansetei o ușurință, o rezistență și o flexibilitate uimitoare. Incasabil în condiții normale de utilizare! Cu toate acestea, în mod deliberat nu folosim cuvântul "incasabil", deoarece toate lansetele, inclusiv acesta, se pot rupe dacă sunt călcate sau forțate necorespunzător. Astfel, atunci când prindeți un pește mare, este necesar un minciog cu mâner lung sau ajutorul unui partener de pescuit!!!
În plus față de utilizarea carbonului japonez ca material de bază, tehnologia de fabricație tridimensională la fabricarea lansetei de pescuit asigură o distribuție optimă a greutății, poate îmbunatăți în mod eficient duritatea, rezistența la oboseală a materialului, o flexibilitate uimitoare, asigurând în acelaș timp rigiditatea și, de asemenea, prelungind considerabil durata de viață a lansetei de pescuit.
Nimic nu indică mai mult rezistența uimitoare a acestor lansete decât greutatea pe care o pot ridica. Puteți vedea acest lucru în scurtul videoclip de pe pagina produsului.
Dorim să atragem atenția potențialilor noștri clienți asupra faptului că nu ar trebui să încerce acest lucru, deoarece poate provoca răni grave dacă nu se face corect, pentru care nu putem fi trași la răspundere!
Vergile Lingluren GLCCGE sunt disponibile în variantele 5.4 m, 6.3 m, 7.2 m. (Opțional la comenzi speciale putem aduce și variantele de 8.1 m, 9 m și 10 m)
Nu ne asumăm responsabilitatea pentru daunele personale și materiale survenite în timpul utilizării neadecvate a lansetelor și nu se aplică garanția producătorului și responsabilitatea distribuitorului pentru produsele deteriorate (sau devenite inutilizabile) în timpul unei astfel de activități!

Caracteristici:

· Lungime lansetă: 7.2m
· Număr tronsoane: 7 buc
· Lungime de transport: 1.2m
· Greutate: 385g

Disponibilitate:

  Stoc epuizat

845,00 RON

Spune prietenilor:

Descriere

Detalii

Vargă de calitate de top, special creată pentru a prinde pești uriași! Este o lansetă care vă va duce experiența pescuitului "la vargă" la un nou nivel! Dacă până acum erați "fer convins", că varga este bună doar pentru a prinde plătici sau crapi mici, încearcați cu încredere această lansetă și veți vedea "lumea pescuitului la vargă" într-un alt mod! Familia vergilor "Lingluren" reprezintă una dintre cele mai bune și puternice lansete disponibile pe piață. Cu această lansetă puteți prinde pești de toate mărimile. Dar cum poți prinde cu o vargă subțire, extrem de ușoară și "fragilă", chiar și un crap, amur sau bușă de 10 kg sau mai mult, fără să o rupi în bucăți? "Secretul" se află în materialul și în tehnologia specială de fabricație. Întreaga serie este fabricată folosind carbon de înaltă calitate, cu rezistență foarte mare, dezvoltată inițial pentru aplicații aerospațiale (piese de avion). Aceasta conferă lansetei o ușurință, o rezistență și o flexibilitate uimitoare. Incasabil în condiții normale de utilizare! Cu toate acestea, în mod deliberat nu folosim cuvântul "incasabil", deoarece toate lansetele, inclusiv acesta, se pot rupe dacă sunt călcate sau forțate necorespunzător. Astfel, atunci când prindeți un pește mare, este necesar un minciog cu mâner lung sau ajutorul unui partener de pescuit!!! În plus față de utilizarea carbonului japonez ca material de bază, tehnologia de fabricație tridimensională la fabricarea lansetei de pescuit asigură o distribuție optimă a greutății, poate îmbunatăți în mod eficient duritatea, rezistența la oboseală a materialului, o flexibilitate uimitoare, asigurând în acelaș timp rigiditatea și, de asemenea, prelungind considerabil durata de viață a lansetei de pescuit. Nimic nu indică mai mult rezistența uimitoare a acestor lansete decât greutatea pe care o pot ridica. Puteți vedea acest lucru în scurtul videoclip de pe pagina produsului. Dorim să atragem atenția potențialilor noștri clienți asupra faptului că nu ar trebui să încerce acest lucru, deoarece poate provoca răni grave dacă nu se face corect, pentru care nu putem fi trași la răspundere! Vergile Lingluren GLCCGE sunt disponibile în variantele 5.4 m, 6.3 m, 7.2 m. (Opțional la comenzi speciale putem aduce și variantele de 8.1 m, 9 m și 10 m) Nu ne asumăm responsabilitatea pentru daunele personale și materiale survenite în timpul utilizării neadecvate a lansetelor și nu se aplică garanția producătorului și responsabilitatea distribuitorului pentru produsele deteriorate (sau devenite inutilizabile) în timpul unei astfel de activități! Caracteristici: · Lungime lansetă: 7.2m · Număr tronsoane: 7 buc · Lungime de transport: 1.2m · Greutate: 385g
Mai multe informatii

Mai multe informatii

Pareri

Spune parerea ta

Spune-ti parerea acordand o nota produsului.

Fii primul care adauga un review

  Vargă Lingluren GLCCGE Power 7.20m

Intrebari legate de acest produs
Product Question

Ai nelamuriri?

Pune o intrebare si poti primi raspuns de la comunitate.
Ask a Question Ask a Question

Sort By: