Scaun Zfish Deluxe GRN Chair

Scaun Zfish Deluxe GRN Chair

Mai multe poze

Cod produs: ZF-3583

Descriere:

Zfish Deluxe GRN Chair este un scaun de tip fotoliu, cu un cadru robust fabricat din profil rotund de aluminiu, fiind acoperit cu un strat anti-coroziv ce împiedică pătrunderea ruginii în interior. Pe cadru este montată cu precizie salteaua foarte confortabilă. Picioarele scaunului sunt reglabile pe înălțime, fixarea acestora fiind asigurată de un sistem de tip clapetă cu blocare. Tălpicile de sprijin ale picioarelor sunt supradimensionate oferind o stabilitate ridicată chiar și pe soluri denivelate.

În zona șezutului cât și a spătarului, peste saltea, este aplicat un material gros și foarte moale, ce acționează ca un izolator perfect, păstrând eficient căldura corporală. De asemenea acest material confortabil, plăcut la atingere și ușor, dispune de proprietăți anti-agățare (salteaua nu se scămoșeaza în timp). Poziționarea spătarului este asigurată de cele 8 poziții de reglare, care satisface până și cei mai pretențioși pescari. Pentru confortul complet contribuie și cotierele de sprijin pe care le veți aprecia în special în cazul unei șederi mai lungi pe malul apei.

Caracteristici:
Dimensiuni transport: 96x62x15cm;
Dimensiuni șezut: 54x48cm;
Înălțime spătar: 53x68cm;
Înălțimea șezutului față de pământ: 38-50cm;
8 poziții de reglare a spătarului;
Cadru robust cu rigiditate ridicată;
Cotiere pentru antebrațe;
4 tălpici supradimensionate cu protecție anti-noroi;
Sarcină maximă: 150kg;
Greutate scaun: 6.1kg.

Disponibilitate:

  Stoc epuizat

Pret normal: 429,00 RON

Special Price 364,00 RON

Spune prietenilor:

Descriere

Detalii

Zfish Deluxe GRN Chair este un scaun de tip fotoliu, cu un cadru robust fabricat din profil rotund de aluminiu, fiind acoperit cu un strat anti-coroziv ce împiedică pătrunderea ruginii în interior. Pe cadru este montată cu precizie salteaua foarte confortabilă. Picioarele scaunului sunt reglabile pe înălțime, fixarea acestora fiind asigurată de un sistem de tip clapetă cu blocare. Tălpicile de sprijin ale picioarelor sunt supradimensionate oferind o stabilitate ridicată chiar și pe soluri denivelate. În zona șezutului cât și a spătarului, peste saltea, este aplicat un material gros și foarte moale, ce acționează ca un izolator perfect, păstrând eficient căldura corporală. De asemenea acest material confortabil, plăcut la atingere și ușor, dispune de proprietăți anti-agățare (salteaua nu se scămoșeaza în timp). Poziționarea spătarului este asigurată de cele 8 poziții de reglare, care satisface până și cei mai pretențioși pescari. Pentru confortul complet contribuie și cotierele de sprijin pe care le veți aprecia în special în cazul unei șederi mai lungi pe malul apei. Caracteristici: Dimensiuni transport: 96x62x15cm; Dimensiuni șezut: 54x48cm; Înălțime spătar: 53x68cm; Înălțimea șezutului față de pământ: 38-50cm; 8 poziții de reglare a spătarului; Cadru robust cu rigiditate ridicată; Cotiere pentru antebrațe; 4 tălpici supradimensionate cu protecție anti-noroi; Sarcină maximă: 150kg; Greutate scaun: 6.1kg.
Mai multe informatii

Mai multe informatii

Pareri

Spune parerea ta

Spune-ti parerea acordand o nota produsului.

Fii primul care adauga un review

  Scaun Zfish Deluxe GRN Chair

Intrebari legate de acest produs
Product Question

Ai nelamuriri?

Pune o intrebare si poti primi raspuns de la comunitate.
Ask a Question Ask a Question

Sort By: