Cutie accesorii Carp Academy mare

Cutie accesorii Carp Academy mare

Mai multe poze

Cod produs: CPFFB001

Descriere:

Forma inedită şi materialele folosite în realizare impresionează şi ridică această cutie multifuncţională în topul produselor în care putem depozita accesorii de pescuit. Cutia Carp Academy Mare (36.5*29.5*6cm) este construită dintr-un material rezistent la şocuri, fiind dotat cu sistem precis de închidere cu clapete. Sistemul de compartimentare este foarte practic şi uşor de modificat în funcţie de necesităţi.

Vine împreună cu o cutie destinată monturilor, acesta având un sistem precis de închidere şi este proiectată pentru a permite cu uşurinţă depozitarea forfacurilor speciale, utilizate în pescuitul crapului.

Cutiile pentu mărunţişuri, în număr de şase, sunt prevăzute cu unu, doi, trei, patru, şase respectiv opt compartimente. Foarte utile pentru depozitarea agrafelor, cârligelor şi altor accesorii mărunte, dispun de un sistem de închidere precis şi o formă concavă perfect ergonomică. Dimensiunile sunt identice pentru toate cutiile.

Disponibilitate:

  Stoc epuizat

Descriere

Detalii

Forma inedită şi materialele folosite în realizare impresionează şi ridică această cutie multifuncţională în topul produselor în care putem depozita accesorii de pescuit. Cutia Carp Academy Mare (36.5*29.5*6cm) este construită dintr-un material rezistent la şocuri, fiind dotat cu sistem precis de închidere cu clapete. Sistemul de compartimentare este foarte practic şi uşor de modificat în funcţie de necesităţi. Vine împreună cu o cutie destinată monturilor, acesta având un sistem precis de închidere şi este proiectată pentru a permite cu uşurinţă depozitarea forfacurilor speciale, utilizate în pescuitul crapului. Cutiile pentu mărunţişuri, în număr de şase, sunt prevăzute cu unu, doi, trei, patru, şase respectiv opt compartimente. Foarte utile pentru depozitarea agrafelor, cârligelor şi altor accesorii mărunte, dispun de un sistem de închidere precis şi o formă concavă perfect ergonomică. Dimensiunile sunt identice pentru toate cutiile.
Mai multe informatii

Mai multe informatii

Producator Carp Academy
Pareri

Spune parerea ta

Spune-ti parerea acordand o nota produsului.

Fii primul care adauga un review

  Cutie accesorii Carp Academy mare

Intrebari legate de acest produs
Product Question

Ai nelamuriri?

Pune o intrebare si poti primi raspuns de la comunitate.
Ask a Question Ask a Question

Sort By: 

  

Alti clienti au mai cumparat