Mulinete

Mulinete

O mulinetă este un dispozitiv mecanic atașabil la o lansetă, care este conceput să stocheze, să elibereze și să colecteze firul de pescuit.
Înțelegerea caracteristicilor tehnice ale mulinetelor este esențială pentru ca pescarul să poată opta pentru stilul și varianta care i se potrivește cel mai bine. La alegerea mulinetei se va ține cont de aspecte precum: stilul de pescuit pentru care e concepută, tipul și mărimea tamburului, tipul de frână, raportul de recuperare, tipul manivelei și chiar și tipul de clips prezent pe tambur.
Întotdeauna se alege mulineta ținând cont și de lungimea și greutatea lansetei, precum și de distanța la care dorim să pescuim. Nu în ultimul rând este indicat să ținem cont și de specia și talia peștilor vizați.
Informațiile prezentate pot conține mici inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetul standard, specificațiile tehnice pentru anumite produse sau prețul, pot fi schimbate fără o notificare prealabilă sau pot conține erori de operare. Pot exista diferențe de la un lot la altul. (ex.culoare mai deschisă sau mai închisă, consistență și etc.) Disponibilitatea afișată a produselor este aproximativă.

Seteaza descrescator

33-64 of 156

Seteaza descrescator

33-64 of 156