Mulinetă Ryobi Zauber LT 4000 Match

Mulinetă Ryobi Zauber LT 4000 Match

Mai multe poze

Cod produs: 1D-A 818-041

Descriere:

Ryobi Zauber LT este o mulinetă care beneficiază de un design modern ce o face atât rezistentă cât și ușoară. Este echipată cu 9+1 rulmenți, plasați strategic în angrenajele mulinetei, pentru un rulaj cât mai fin.
Această mulinetă urmează succesul modelului original Zauber, cu o serie de îmbunătățiri ce vor aduce această mulinetă în topul preferințelor pescarului modern. Tamburul din aluminiu favorizează lanseurile pe distanțe apreciabile, rezistând, în acelaș timp, la coroziune. Frâna este una foarte precisă, permițând pescarului să se adapteze rapid la rigorile fiecărui drill.
Mânerul CNC, alături de knob-ul ergonomic oferă un confort sporit pe toată durata partidei de pescuit. Rotorul NCRT, alături de angrenajele CNC completează această mulinetă calitativă. Designul modern și calitatea superioară a materialelor sunt doar primele argumente ce vor convinge pescarul modern în achiziționarea acestei mulinete din gama producătorului Ryobi.

Caracteristici:

Corp din aluminiu, prelucrat CNC;
Material rotor: titan-carbon;
Sistem Worm Shaft Oscillation;
Sistem Super Slow Oscillation;
Material tambur: aluminiu;
Angrenaje CNC;
Manivelă confecționată din titan;
Nr. rulmenți: 9+1;
Mâner prelucrat CNC;
Raport recuperare: 5:1;
Forța de frânare: 10kg;
Capacitate tambur: 0.18mm/150m;
Greutate: 255g.
- Recuperare fir pe tur de manivelă: 80cm

Disponibilitate:

  Stoc epuizat

529,00 RON

Spune prietenilor:

Descriere

Detalii

Ryobi Zauber LT este o mulinetă care beneficiază de un design modern ce o face atât rezistentă cât și ușoară. Este echipată cu 9+1 rulmenți, plasați strategic în angrenajele mulinetei, pentru un rulaj cât mai fin. Această mulinetă urmează succesul modelului original Zauber, cu o serie de îmbunătățiri ce vor aduce această mulinetă în topul preferințelor pescarului modern. Tamburul din aluminiu favorizează lanseurile pe distanțe apreciabile, rezistând, în acelaș timp, la coroziune. Frâna este una foarte precisă, permițând pescarului să se adapteze rapid la rigorile fiecărui drill. Mânerul CNC, alături de knob-ul ergonomic oferă un confort sporit pe toată durata partidei de pescuit. Rotorul NCRT, alături de angrenajele CNC completează această mulinetă calitativă. Designul modern și calitatea superioară a materialelor sunt doar primele argumente ce vor convinge pescarul modern în achiziționarea acestei mulinete din gama producătorului Ryobi. Caracteristici: Corp din aluminiu, prelucrat CNC; Material rotor: titan-carbon; Sistem Worm Shaft Oscillation; Sistem Super Slow Oscillation; Material tambur: aluminiu; Angrenaje CNC; Manivelă confecționată din titan; Nr. rulmenți: 9+1; Mâner prelucrat CNC; Raport recuperare: 5:1; Forța de frânare: 10kg; Capacitate tambur: 0.18mm/150m; Greutate: 255g. - Recuperare fir pe tur de manivelă: 80cm
Mai multe informatii

Mai multe informatii

Producator Ryobi
Pareri

Spune parerea ta

Spune-ti parerea acordand o nota produsului.

Fii primul care adauga un review

  Mulinetă Ryobi Zauber LT 4000 Match

Intrebari legate de acest produs
Product Question

Ai nelamuriri?

Pune o intrebare si poti primi raspuns de la comunitate.
Ask a Question Ask a Question

Sort By: 

  

Alti clienti au mai cumparat