Mulinetă Ryobi Verum II Feeder 6500

Mulinetă Ryobi Verum II Feeder 6500

Mai multe poze

Cod produs: 1D-A 834-065

Descriere:

Gama de mulinete Ryobi Verum II Feeder ne prezintă două mulinete foarte puternice și mari pentru feedere grele, dedicate pescuitului pe distanțe lungi.

Corpul absolut fără torsiune din ALU-LITE asigură că RYOBI VERUM II 6500 și 8500 FEEDER funcționează incredibil de lin, chiar și sub sarcini grele. Tamburul din aluminiu, excelent realizat, permite depozitarea celor mai fine fire împletite fără probleme.

Datorită raportului de transmisie ridicat și diametrului mare al tamburului, firul este recuperat foarte rapid, chiar și atunci când pescuiți de la distanță.
Ryobi Verum II Feeder vin echipate cu 2 tamburi de aluminiu - unul de tip shallow, pentru lansări la distanțe foarte mari, și unul adânc, pentru a înmagazina mai mult fir.

Mărime: 6500
Greutate: 570g
Număr rulmenți: 5
Capacitate tambur: 0.30mm/150m
Raport de recuperare: 5.1:1
Fir recuperat la o tură manivelă: 80cm
Tambur aluminiu Shallow
Tambur de rezervă adânc din aluminiu



Informațiile prezentate pot conține mici inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetul standard, specificațiile tehnice pentru anumite produse sau prețul, pot fi schimbate fără o notificare prealabilă sau pot conține erori de operare. Pot exista diferențe de la un lot la altul. (ex.culoare mai deschisă sau mai închisă, consistență și etc.) Disponibilitatea afișată a produselor este aproximativă.

Disponibilitate:

  Stoc epuizat

459,00 RON

Spune prietenilor:

Descriere

Detalii

Gama de mulinete Ryobi Verum II Feeder ne prezintă două mulinete foarte puternice și mari pentru feedere grele, dedicate pescuitului pe distanțe lungi. Corpul absolut fără torsiune din ALU-LITE asigură că RYOBI VERUM II 6500 și 8500 FEEDER funcționează incredibil de lin, chiar și sub sarcini grele. Tamburul din aluminiu, excelent realizat, permite depozitarea celor mai fine fire împletite fără probleme. Datorită raportului de transmisie ridicat și diametrului mare al tamburului, firul este recuperat foarte rapid, chiar și atunci când pescuiți de la distanță. Ryobi Verum II Feeder vin echipate cu 2 tamburi de aluminiu - unul de tip shallow, pentru lansări la distanțe foarte mari, și unul adânc, pentru a înmagazina mai mult fir. Mărime: 6500 Greutate: 570g Număr rulmenți: 5 Capacitate tambur: 0.30mm/150m Raport de recuperare: 5.1:1 Fir recuperat la o tură manivelă: 80cm Tambur aluminiu Shallow Tambur de rezervă adânc din aluminiu
Mai multe informatii

Mai multe informatii

Producator Ryobi
Pareri

Spune parerea ta

Spune-ti parerea acordand o nota produsului.

Fii primul care adauga un review

  Mulinetă Ryobi Verum II Feeder 6500

Intrebari legate de acest produs
Product Question

Ai nelamuriri?

Pune o intrebare si poti primi raspuns de la comunitate.
Ask a Question Ask a Question

Sort By: