Lansetă Sportex Purista Carp XTF 3.96m 3.75lb Model 2021

Lansetă Sportex Purista Carp XTF 3.96m 3.75lb Model 2021

Mai multe poze

Cod produs: PU130376

Descriere:

Sportex Purista Carp XTF este noua gama de lansete dedicate pescuitului la crap. În compoziția blank-ului intră fibrele de carbon Ultra High Modulus, obținând un produs dur, rezistent cu o putere excepțională. Dată fiind greutatea redusă, această lansetă permite lanseuri precise pe distanțe apreciabile.
Lanseta impresionează printr-un set de excelente calități: redutabilă capacitate de aruncare și atingere a unor distanțe foarte lungi, acțiune extra fast și putere impresionantă ce conferă blancurilor avantaj în fața crapilor și tenilor capitali, rezervă de putere și capacitate mărită de absorbție a șocurilor.
Modelul Purista Carp XTF de 13'' și valoarea testului de curbare de 3.75lbs este o lansetă extrem de puternică și tare, blanc realizat din carbon japonez de înaltă performanță ultra-high-modulus integrat într-o țesătură de 45 grade, cu vârf foarte rigid, tare și fără oscilații, ce e capabil să livreze distanțe considerabile, cu o capacitate mare de încărcare și recuperare, dotată cu mandrină FUJI DPS, 6 inele Seaguide Sic - inel de plecare de 50mm și mâner complet îmbrăcat în mandrină EVA de calitate.
Ultra High Modulus Carbon Blank - prin aceasta tehnologie, zona imbinarilor este finisata cu fibre de carbon, dispuse la un unghi de 45°, astfel oferind lansetei o memorie perfecta. Astfel cand fortele de torsiune nu mai actioneaza asupra acesteia, revine la forma originala, pentru ca lansetele sa beneficieze de o rezistenta sporita, dar si de o greutate scazuta.
Blank: Ultra High Modulus Carbon;
Mâner finisat cu material EVA;
Inele SiC;
Mandrină Fuji DPS;
Acțiune: Extra Fast;
Lungime: 3.96m;
Lungime transport: 188cm;
Nr. tronsoane: 2;
Nr. inele: 6;
Test de curbură: 3.75lb;
Greutate: 388g.

Atenție! Pentru a beneficia de garanția extinsă oferită de producător de 10 ani pentru bkankul lansetei, trebuie să vă înregistrați pe http://sportex.de/en/ folosind codul unic de pe cardul de garanție care însoțește lanseta. Codul este prins pe cotorul lansetei și este format din două litere urmat de 4 cifre. În cazul în care sesizați vreun defect la lansetă, vă rugăm să luați legătura cu dealer-ul dumneavoastră pentru a soluționa problema în cel mai scurt timp posibil. Vă rugăm să rețineți că garanția extinsă se activează doar atunci când câmpurile obligatorii (marcate cu *) sunt completate corect. Dacă înregistrarea s-a făcut corect, primiți un email de confirmare.

Disponibilitate:

  Stoc epuizat

1.275,00 RON

Spune prietenilor:

Descriere

Detalii

Sportex Purista Carp XTF este noua gama de lansete dedicate pescuitului la crap. În compoziția blank-ului intră fibrele de carbon Ultra High Modulus, obținând un produs dur, rezistent cu o putere excepțională. Dată fiind greutatea redusă, această lansetă permite lanseuri precise pe distanțe apreciabile. Lanseta impresionează printr-un set de excelente calități: redutabilă capacitate de aruncare și atingere a unor distanțe foarte lungi, acțiune extra fast și putere impresionantă ce conferă blancurilor avantaj în fața crapilor și tenilor capitali, rezervă de putere și capacitate mărită de absorbție a șocurilor. Modelul Purista Carp XTF de 13'' și valoarea testului de curbare de 3.75lbs este o lansetă extrem de puternică și tare, blanc realizat din carbon japonez de înaltă performanță ultra-high-modulus integrat într-o țesătură de 45 grade, cu vârf foarte rigid, tare și fără oscilații, ce e capabil să livreze distanțe considerabile, cu o capacitate mare de încărcare și recuperare, dotată cu mandrină FUJI DPS, 6 inele Seaguide Sic - inel de plecare de 50mm și mâner complet îmbrăcat în mandrină EVA de calitate. Ultra High Modulus Carbon Blank - prin aceasta tehnologie, zona imbinarilor este finisata cu fibre de carbon, dispuse la un unghi de 45°, astfel oferind lansetei o memorie perfecta. Astfel cand fortele de torsiune nu mai actioneaza asupra acesteia, revine la forma originala, pentru ca lansetele sa beneficieze de o rezistenta sporita, dar si de o greutate scazuta.
Mai multe informatii

Mai multe informatii

Producator Sportex
Pareri

Spune parerea ta

Spune-ti parerea acordand o nota produsului.

Fii primul care adauga un review

  Lansetă Sportex Purista Carp XTF 3.96m 3.75lb Model 2021

Intrebari legate de acest produs
Product Question

Ai nelamuriri?

Pune o intrebare si poti primi raspuns de la comunitate.
Ask a Question Ask a Question

Sort By: