Prețuri de “Bun venit” ca să te bucuri de pescuit :)
0 produse - 0,00 RON

Momentan cosul este gol

Fir WFT Silent Eight Chartreuse 0.12mm 150m Zoom

Fir WFT Silent Eight Chartreuse 0.12mm 150m

Fii primul care evalueaza acest produs.

Cod produs: 1D-C 330-012
WFT Silent Eight Chartreuse este unul dintre cele mai bune şi mai puternice fire împletite pentru spinning de pe piaţă, având o rezistenţă remarcabilă dar în acelaşi timp un diametru redus.

Construit din 8 fibre ( 8 fibre 100% Nippon Dyneema - japonez), fuzionat termic, microfilamentele sunt tratate cu un strat special de plasmă, care îi permite acestui fir să alunece foarte bine şi foarte silenţios prin inele, cu vibraţii reduse, să fie foarte moale înca de la prima utilizare, suplu, să nu reţină apa şi să fie rezistent la tracţiune şi abraziune.

Acest fir se remarcă prin caracteristici cum ar fi technologia fibrelor foarte avansată, puterea superioară, rotunjimea, rezistenţa ridicată atât la nod cât şi la abraziune şi creşterea distanţei de lansare considerabil.

Raportul calitate-preţ pe care îl găsiţi la acest fir este unul excelent ţinând cont de faptul că pe fiecare rolă sunt bobinaţi nu mai puţin de 150m.

Lungime: 150m, diametru: 0.12mm, rezistenţă fir: 14kg, culoare: neon chartreuse

Ţara de provenienţă Germania

  Stoc epuizat

109,00 RON

Spune si prietenilor!Descriere produs

  Detalii

  WFT Silent Eight Chartreuse este unul dintre cele mai bune şi mai puternice fire împletite pentru spinning de pe piaţă, având o rezistenţă remarcabilă dar în acelaşi timp un diametru redus. Construit din 8 fibre ( 8 fibre 100% Nippon Dyneema - japonez), fuzionat termic, microfilamentele sunt tratate cu un strat special de plasmă, care îi permite acestui fir să alunece foarte bine şi foarte silenţios prin inele, cu vibraţii reduse, să fie foarte moale înca de la prima utilizare, suplu, să nu reţină apa şi să fie rezistent la tracţiune şi abraziune. Acest fir se remarcă prin caracteristici cum ar fi technologia fibrelor foarte avansată, puterea superioară, rotunjimea, rezistenţa ridicată atât la nod cât şi la abraziune şi creşterea distanţei de lansare considerabil. Raportul calitate-preţ pe care îl găsiţi la acest fir este unul excelent ţinând cont de faptul că pe fiecare rolă sunt bobinaţi nu mai puţin de 150m. Lungime: 150m, diametru: 0.12mm, rezistenţă fir: 14kg, culoare: neon chartreuse

  Ţara de provenienţă Germania
Mai multe informatii

  Mai multe informatii

  Greutate Nu
  Aromă Nu
  Dimensiune Nu
  Mărime Nu
  Rezistenţă Nu
  Culoare Nu
  Producator WFT
  Rating filter N/A
  imok_stock_last_updated 2018-07-19 02:03:12
  data_adaugat_winmentor 11/13/2014
Pareri despre produs

  Spune parerea ta

    Fir WFT Silent Eight Chartreuse 0.12mm 150m

Etichete

  Foloseste spatii intre etichete. Foloseste ghilimele simple (') pentru fraze.

CMS tab