Fir textil WFT Silent Eight Chartreuse 0.12mm 150m

Fir textil WFT Silent Eight Chartreuse 0.12mm 150m

Mai multe poze

Cod produs: 1D-C 330-012

Descriere:

WFT Silent Eight Chartreuse este unul dintre cele mai bune şi mai puternice fire împletite pentru spinning de pe piaţă, având o rezistenţă remarcabilă dar în acelaşi timp un diametru redus.

Construit din 8 fibre ( 8 fibre 100% Nippon Dyneema - japonez), fuzionat termic, microfilamentele sunt tratate cu un strat special de plasmă, care îi permite acestui fir să alunece foarte bine şi foarte silenţios prin inele, cu vibraţii reduse, să fie foarte moale înca de la prima utilizare, suplu, să nu reţină apa şi să fie rezistent la tracţiune şi abraziune.

Acest fir se remarcă prin caracteristici cum ar fi technologia fibrelor foarte avansată, puterea superioară, rotunjimea, rezistenţa ridicată atât la nod cât şi la abraziune şi creşterea distanţei de lansare considerabil.

Raportul calitate-preţ pe care îl găsiţi la acest fir este unul excelent ţinând cont de faptul că pe fiecare rolă sunt bobinaţi nu mai puţin de 150m.

Lungime: 150m, diametru: 0.12mm, rezistenţă fir: 14kg, culoare: neon chartreuse

Ţara de provenienţă Germania

Disponibilitate:

  Stoc epuizat

Pret normal: 119,00 RON

Special Price 59,50 RON

Spune prietenilor:

Descriere

Detalii

WFT Silent Eight Chartreuse este unul dintre cele mai bune şi mai puternice fire împletite pentru spinning de pe piaţă, având o rezistenţă remarcabilă dar în acelaşi timp un diametru redus. Construit din 8 fibre ( 8 fibre 100% Nippon Dyneema - japonez), fuzionat termic, microfilamentele sunt tratate cu un strat special de plasmă, care îi permite acestui fir să alunece foarte bine şi foarte silenţios prin inele, cu vibraţii reduse, să fie foarte moale înca de la prima utilizare, suplu, să nu reţină apa şi să fie rezistent la tracţiune şi abraziune. Acest fir se remarcă prin caracteristici cum ar fi technologia fibrelor foarte avansată, puterea superioară, rotunjimea, rezistenţa ridicată atât la nod cât şi la abraziune şi creşterea distanţei de lansare considerabil. Raportul calitate-preţ pe care îl găsiţi la acest fir este unul excelent ţinând cont de faptul că pe fiecare rolă sunt bobinaţi nu mai puţin de 150m. Lungime: 150m, diametru: 0.12mm, rezistenţă fir: 14kg, culoare: neon chartreuse

Ţara de provenienţă Germania
Mai multe informatii

Mai multe informatii

Producator WFT
Pareri

Spune parerea ta

Spune-ti parerea acordand o nota produsului.

Fii primul care adauga un review

  Fir textil WFT Silent Eight Chartreuse 0.12mm 150m

Intrebari legate de acest produs
Product Question

Ai nelamuriri?

Pune o intrebare si poti primi raspuns de la comunitate.
Ask a Question Ask a Question

Sort By: 

  

Alti clienti au mai cumparat