Mulinetă Formax Thunder NG Feeder 5000

Mulinetă Formax Thunder NG Feeder 5000

Mai multe poze

Cod produs: FXRL-049500

Descriere:

Thunder NG Feeder face parte din noua generație de mulinete a unuia dintre modelele noastre de mulinete feeder foarte populare și extrem de accesibile! Thunder NG Feeder (NG - „Noua generație”) are acum un tambur din metal (aluminiu), mai frumos și mai ușor, cu un diametru mare, ghidaj de anti-răsucire a firului, braț pick-up din aluminiu și un mâner metalic mai elegant, cu un knob cauciucat confortabil („Light Rubber Grip”), ceea ce o face mult mai modernă și mai atractivă!

Dispune, de asemenea, de un mecanism de angrenare puternic, care este acționat cu ajutorul celor 3 + 1 rulmenți, de un sistem de oscilație s-curve și de un clips metalic, foarte util atunci când dorim să pescuim la punct fix. Este o mulinetă de feeder excelentă, foarte modernă, la un preț competitiv.

Caracteristici:

· Mărime: 5000
· Material tambur: aluminiu
· Capacitate tambur: 0,20mm/200m
· Număr rulmenți: 3+1
· Sistem de oscilație S-Curve
· Ghidaj de antirasucire a firului
· Clips rotund metalic
· Frană frontală de precizie
· Braț pick-up din aluminiu
· Raport de recuperare: 5,5:1
· Mâner metalic puternic
· Knob confortabil din cauciuc
· Greutate: 367g

Disponibilitate:

  Stoc epuizat

149,00 RON

Spune prietenilor:

Descriere

Detalii

Thunder NG Feeder face parte din noua generație de mulinete a unuia dintre modelele noastre de mulinete feeder foarte populare și extrem de accesibile! Thunder NG Feeder (NG - „Noua generație”) are acum un tambur din metal (aluminiu), mai frumos și mai ușor, cu un diametru mare, ghidaj de anti-răsucire a firului, braț pick-up din aluminiu și un mâner metalic mai elegant, cu un knob cauciucat confortabil („Light Rubber Grip”), ceea ce o face mult mai modernă și mai atractivă! Dispune, de asemenea, de un mecanism de angrenare puternic, care este acționat cu ajutorul celor 3 + 1 rulmenți, de un sistem de oscilație s-curve și de un clips metalic, foarte util atunci când dorim să pescuim la punct fix. Este o mulinetă de feeder excelentă, foarte modernă, la un preț competitiv. Caracteristici: · Mărime: 5000 · Material tambur: aluminiu · Capacitate tambur: 0,20mm/200m · Număr rulmenți: 3+1 · Sistem de oscilație S-Curve · Ghidaj de antirasucire a firului · Clips rotund metalic · Frană frontală de precizie · Braț pick-up din aluminiu · Raport de recuperare: 5,5:1 · Mâner metalic puternic · Knob confortabil din cauciuc · Greutate: 367g
Mai multe informatii

Mai multe informatii

Producator Formax
Pareri

Spune parerea ta

Spune-ti parerea acordand o nota produsului.

Fii primul care adauga un review

  Mulinetă Formax Thunder NG Feeder 5000

Intrebari legate de acest produs
Product Question

Ai nelamuriri?

Pune o intrebare si poti primi raspuns de la comunitate.
Ask a Question Ask a Question

Sort By: