Spray autoapărare anti urs Walther Bear Defender 225ml

Spray autoapărare anti urs Walther Bear Defender 225ml

Mai multe poze

Cod produs: VU.2.2021

Descriere:

Walther ProSecur Bear Defender este în prezent cel mai puternic spray anti-animal de apărare disponibil pentru uz civil. Acest lucru se datorează faptului că are o concentrație de 2% din capsaicinoids - de regulă, concentrația de capsaicinoids în uzul civil și prevederile din legislația în ceea ce privește spray-urile de apărare, variază 0:18 - 01:33%.
Mânerul de manevrare a spray-ului are o aplicație fluorescentă care ajută utilizatorul să urmărească jetul formidabil, cu lungime de până la 10 m.
Acest puternic dispozitiv de apărare are o capacitate de 225 ml și vine cu un toc de calitate superioară, permițându-i să fi luat oriunde.
Capacitate 225 ml - agent activ Oleoresin Capsicum.

Disponibilitate:

  Stoc epuizat

379,00 RON

Spune prietenilor:

Descriere

Detalii

Walther ProSecur Bear Defender este în prezent cel mai puternic spray anti-animal de apărare disponibil pentru uz civil. Acest lucru se datorează faptului că are o concentrație de 2% din capsaicinoids - de regulă, concentrația de capsaicinoids în uzul civil și prevederile din legislația în ceea ce privește spray-urile de apărare, variază 0:18 - 01:33%. Mânerul de manevrare a spray-ului are o aplicație fluorescentă care ajută utilizatorul să urmărească jetul formidabil, cu lungime de până la 10 m. Acest puternic dispozitiv de apărare are o capacitate de 225 ml și vine cu un toc de calitate superioară, permițându-i să fi luat oriunde. Capacitate 225 ml - agent activ Oleoresin Capsicum.
Mai multe informatii

Mai multe informatii

Pareri

Spune parerea ta

Spune-ti parerea acordand o nota produsului.

Fii primul care adauga un review

  Spray autoapărare anti urs Walther Bear Defender 225ml

Intrebari legate de acest produs
Product Question

Ai nelamuriri?

Pune o intrebare si poti primi raspuns de la comunitate.
Ask a Question Ask a Question

Sort By: