Korda Kutter 20mm

Korda Kutter 20mm

Mai multe poze

Cod produs: A.KUT20

Descriere:

Acest sistem vă permite să tăiaţi în jumătăţi boiliesurile extrem de rapid. Pur şi simplu, introduceţi boiliesurile în tub, împingeţi-le în jos, iar lama interioară va face restul. Pe partea cealaltă vor ieşi jumătăţi perfecte de boilies, ideale pentru nădirea în zone cu curent sau cu substrat în pantă. De asemenea, dacă veţi alege să tăiaţi boiliesuri în două vă veţi dubla cantitatea de nadă. Acest dispozitiv este ideal pentru tăierea boiliesurilor de 20mm

Informațiile prezentate pot conține mici inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetul standard, specificațiile tehnice pentru anumite produse sau prețul, pot fi schimbate fără o notificare prealabilă sau pot conține erori de operare. Pot exista diferențe de la un lot la altul. (ex.culoare mai deschisă sau mai închisă, consistență și etc.) Disponibilitatea afișată a produselor este aproximativă.

Disponibilitate:

  Stoc epuizat

Descriere

Detalii

Acest sistem vă permite să tăiaţi în jumătăţi boiliesurile extrem de rapid. Pur şi simplu, introduceţi boiliesurile în tub, împingeţi-le în jos, iar lama interioară va face restul. Pe partea cealaltă vor ieşi jumătăţi perfecte de boilies, ideale pentru nădirea în zone cu curent sau cu substrat în pantă. Informațiile prezentate pot conține mici inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetul standard, specificațiile tehnice pentru anumite produse sau prețul, pot fi schimbate fără o notificare prealabilă sau pot conține erori de operare. Pot exista diferențe de la un lot la altul. (ex.culoare mai deschisă sau mai închisă, consistență și etc.) Disponibilitatea afișată a produselor este aproximativă.
Mai multe informatii

Mai multe informatii

Producator Korda
Pareri

Spune parerea ta

Spune-ti parerea acordand o nota produsului.

Fii primul care adauga un review

  Korda Kutter 20mm

Intrebari legate de acest produs
Product Question

Ai nelamuriri?

Pune o intrebare si poti primi raspuns de la comunitate.
Ask a Question Ask a Question

Sort By: