Fir textil WFT 22KG Strong Chartreuse 0.18mm 150m

Fir textil WFT 22KG Strong Chartreuse 0.18mm 150m

Mai multe poze

Cod produs: 1D-C 815-018.

Descriere:

Probabil cel mai popular fir textil printre pescarii din România, KG Strong se bucură de un real succes pe piața europeană, datorat în mare parte profilului aproape rotund și rezistenței incredibile. Conceput inițial pentru pescuitul oceanic, KG este unul dintre cele mai puternice fire textile din lume, cu o rezistență sporită la abraziune și cu elasticitate aproape nulă.

Recomandat în pescuitul răpitorilor de talie mare (știucă, somn) beneficiază de o tehnologie specială de împletire și un strat aplicat pentru protejarea împotriva acțiunii razelor UV și menținerea culorii originale. Rezistența la nod, suplețea și menținerea calităților inițiale în cele mai agresive medii acvatice, recomandă acest fir tuturor pescarilor.

Lungime: 150m, tip fir: Textil, rezistență ridicată la abraziune, elasticitate redusă, culoare: chartreuse, rezistență la nod, durată de viață lungă, diametru: 0.18mm, rezistență: 22 kg.

Disponibilitate:

  Stoc epuizat

139,00 RON

Spune prietenilor:

Descriere

Detalii

Probabil cel mai popular fir textil printre pescarii din România, KG Strong se bucură de un real succes pe piața europeană, datorat în mare parte profilului aproape rotund și rezistenței incredibile. Conceput inițial pentru pescuitul oceanic, KG este unul dintre cele mai puternice fire textile din lume, cu o rezistență sporită la abraziune și cu elasticitate aproape nulă. Recomandat în pescuitul răpitorilor de talie mare (știucă, somn) beneficiază de o tehnologie specială de împletire și un strat aplicat pentru protejarea împotriva acțiunii razelor UV și menținerea culorii originale. Rezistența la nod, suplețea și menținerea calităților inițiale în cele mai agresive medii acvatice, recomandă acest fir tuturor pescarilor. Lungime: 150m, tip fir: Textil, rezistență ridicată la abraziune, elasticitate redusă, culoare: chartreuse, rezistență la nod, durată de viață lungă, diametru: 0.18mm, rezistență: 22 kg.
Mai multe informatii

Mai multe informatii

Producator WFT
Pareri

Spune parerea ta

Spune-ti parerea acordand o nota produsului.

Fii primul care adauga un review

  Fir textil WFT 22KG Strong Chartreuse 0.18mm 150m

Intrebari legate de acest produs
Product Question

Ai nelamuriri?

Pune o intrebare si poti primi raspuns de la comunitate.
Ask a Question Ask a Question

Sort By: 

  

Alti clienti au mai cumparat