Mulinetă Formax Flame Spin 3000

Mulinetă Formax Flame Spin 3000

Mai multe poze

Cod produs: FXRL038300

Descriere:

O serie de mulinete universale, cu un design modern, foarte reușit. În mărimile mai mici este de asemenea o alegere foarte bună pentru pescuitul la plută. Echipat cu 5+1 rulmenți, cu o frână frontală foarte precisă, tambur din aluminiu, și sistem de oscilatie "S-Curve" . Formax Flame va fi pe placul tuturor celor care caută o mulinetă de încredere, la un preț mai mult decât rezonabil. Nr. rulmenti: 5+1, material corp: grafit, raport de recuperare: 5.2:1, greutate: 249gr, material tambur: aluminiu, tambur de rezervă din grafit, capacitate fir: 0.20mm--240m


Informațiile prezentate pot conține mici inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetul standard, specificațiile tehnice pentru anumite produse sau prețul, pot fi schimbate fără o notificare prealabilă sau pot conține erori de operare. Pot exista diferențe de la un lot la altul. (ex.culoare mai deschisă sau mai închisă, consistență și etc.) Disponibilitatea afișată a produselor este aproximativă.

Disponibilitate:

  Stoc epuizat

115,00 RON

Spune prietenilor:

Descriere

Detalii

O serie de mulinete universale, cu un design modern, foarte reușit. În mărimile mai mici este de asemenea o alegere foarte bună pentru pescuitul la plută. Echipat cu 5+1 rulmenți, cu o frână frontală foarte precisă, tambur din aluminiu, și sistem de oscilatie "S-Curve" . Formax Flame va fi pe placul tuturor celor care caută o mulinetă de încredere, la un preț mai mult decât rezonabil. Nr. rulmenti: 5+1, material corp: grafit, raport de recuperare: 5.2:1, greutate: 249gr, material tambur: aluminiu, tambur de rezervă din grafit, capacitate fir: 0.20mm--240m Informațiile prezentate pot conține mici inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetul standard, specificațiile tehnice pentru anumite produse sau prețul, pot fi schimbate fără o notificare prealabilă sau pot conține erori de operare. Pot exista diferențe de la un lot la altul. (ex.culoare mai deschisă sau mai închisă, consistență și etc.) Disponibilitatea afișată a produselor este aproximativă.
Mai multe informatii

Mai multe informatii

Producator Formax
Pareri

Spune parerea ta

Spune-ti parerea acordand o nota produsului.

Fii primul care adauga un review

  Mulinetă Formax Flame Spin 3000

Intrebari legate de acest produs
Product Question

Ai nelamuriri?

Pune o intrebare si poti primi raspuns de la comunitate.
Ask a Question Ask a Question

Sort By: