Mulinetă WFT Big Cat Spin 7000

Mulinetă WFT Big Cat Spin 7000

Mai multe poze

Cod produs: 1D-A 286-070

Descriere:

Mulinetă special concepută pentru pescuitul la somn. Este o mulinetă pentru spinning heavy-duty, constuită în integritate din metal. Este o mulinetă indestructibilă, rezistând cu ușurință în drillul cu cei mai mari pești și cu cele mai puternice fire textile. Întreaga mulinetă este sigilată, astfel încât rezistă la o adâncime de 1m sub apă chiar și o oră fără a lăsa apa să pătrundă în interior.
Capacitate fir: 0.50mm -- 250m. Mulineta dispune de 7 rulmenți oțel inoxidabil + 1 rulment ceramic, tambur metalic, raport de recuperare: 4.9:1. Greutate: 545g, capacitate recuperare fir pe tur de manivelă: 95cm, mâner EVA. Putere de tragere: 15kg.

Disponibilitate:

  Stoc epuizat

529,00 RON

Spune prietenilor:

Descriere

Detalii

Mulinetă special concepută pentru pescuitul la somn. Este o mulinetă pentru spinning heavy-duty, constuită în integritate din metal. Este o mulinetă indestructibilă, rezistând cu ușurință în drillul cu cei mai mari pești și cu cele mai puternice fire textile. Întreaga mulinetă este sigilată, astfel încât rezistă la o adâncime de 1m sub apă chiar și o oră fără a lăsa apa să pătrundă în interior. Capacitate fir: 0.50mm -- 250m. Mulineta dispune de 7 rulmenți oțel inoxidabil + 1 rulment ceramic, tambur metalic, raport de recuperare: 4.9:1. Greutate: 545g, capacitate recuperare fir pe tur de manivelă: 95cm, mâner EVA. Putere de tragere: 15kg.
Mai multe informatii

Mai multe informatii

Producator WFT
Pareri

Spune parerea ta

Spune-ti parerea acordand o nota produsului.

Fii primul care adauga un review

  Mulinetă WFT Big Cat Spin 7000

Intrebari legate de acest produs
Product Question

Ai nelamuriri?

Pune o intrebare si poti primi raspuns de la comunitate.
Ask a Question Ask a Question

Sort By: