Set avertizoare Pelzer The Executive 4+1

Set avertizoare Pelzer The Executive 4+1

Mai multe poze

Cod produs: 2D-F 001-004

Descriere:

Setul conține 4 avertizoare digitale (în culorile roșu, galben, verde și albastru), stație radio și o cutie pentru transport.

Avertizoarele sunt prevăzute cu reglaje pentru volum, ton și sensibilitate, iar stația este prevăzută cu reglaj pentru volum.

Avertizoarele sunt prevăzute cu 2 led-uri automate de avertizare pe bază de fotocelulă, mufă jack de 2.5mm, pentru swingere, cu timp de iluminare a swingerelor de până la 20 secunde după primirea semnalului, se pot seta 8 nivele de sensibilitate, 4 nivele de volum, au avertizare automată la descărcarea bateriei, led-urile iluminează până la 20 de secunde de la primirea semnalului, învelișul este fabricat dintr-un material rezistent la șocuri și impermeabil. Se pot seta coduri, astfel încât să nu existe interferențe cu alte echipamente care operează pe aceeași frecvență ( se pot seta până la 256 de frecvențe diferite ), posibilitate de resetare de 100%, puterea de transmitere a semnalului este de 150 metri.

Funcționează cu baterii de 9V ( nu sunt incluse în set ).

Disponibilitate:

  Stoc epuizat

595,00 RON

Spune prietenilor:

Descriere

Detalii

Setul conține 4 avertizoare digitale (în culorile roșu, galben, verde și albastru), stație radio și o cutie pentru transport.
Avertizoarele sunt prevăzute cu reglaje pentru volum, ton și sensibilitate, iar stația este prevăzută cu reglaj pentru volum. Avertizoarele sunt prevăzute cu 2 led-uri automate de avertizare pe bază de fotocelulă, mufă jack de 2.5mm, pentru swingere, cu timp de iluminare a swingerelor de până la 20 secunde după primirea semnalului, se pot seta 8 nivele de sensibilitate, 4 nivele de volum, au avertizare automată la descărcarea bateriei, led-urile iluminează până la 20 de secunde de la primirea semnalului, învelișul este fabricat dintr-un material rezistent la șocuri și impermeabil. Se pot seta coduri, astfel încât să nu existe interferențe cu alte echipamente care operează pe aceeași frecvență ( se pot seta până la 256 de frecvențe diferite ), posibilitate de resetare de 100%, puterea de transmitere a semnalului este de 150 metri. Funcționează cu baterii de 9V ( nu sunt incluse în set ).
Mai multe informatii

Mai multe informatii

Producator Pelzer
Pareri

Spune parerea ta

Spune-ti parerea acordand o nota produsului.

Fii primul care adauga un review

  Set avertizoare Pelzer The Executive 4+1

Intrebari legate de acest produs
Product Question

Ai nelamuriri?

Pune o intrebare si poti primi raspuns de la comunitate.
Ask a Question Ask a Question

Sort By: 

  

Alti clienti au mai cumparat