Set Avertizoare Hirisi 4+1

Set Avertizoare Hirisi 4+1

Mai multe poze

Cod produs: B1232.

Descriere:

Setul conţine 4 avertizori şi staţie.
Avertizorii sunt prevăzuţi cu snag baruri și leduri colorate diferit pentru fiecare avertizor : rosu, galben, verde și albastru. Au posibilități de reglare pentru ton,volum și sensitivitate, de asemenea dispun și de o valigetă pentru transport. Într-o parte laterală fiecare avertizoarelor are o mufă tip "jack" pentru conectarea swingerelor sau hangerelor luminoase, iar în cealaltă parte reglajele de ton, volum, sensitivitate.
Stația este prevăzută cu reglaj pentru ton și volum/ vibrație. Stația funcționează cu 3 baterii de 1.5V AAA, iar avertizoarele cu baterii de 9V.
Atât stația cât și avertizorii sunt prevăzuți cu lumină de noapte.

Disponibilitate:

  Stoc epuizat

525,00 RON

Spune prietenilor:

Descriere

Detalii

Setul conţine 4 avertizori şi staţie. Avertizorii sunt prevăzuţi cu snag baruri și leduri colorate diferit pentru fiecare avertizor : rosu, galben, verde și albastru. Au posibilități de reglare pentru ton,volum și sensitivitate, de asemenea dispun și de o valigetă pentru transport. Într-o parte laterală fiecare avertizoarelor are o mufă tip "jack" pentru conectarea swingerelor sau hangerelor luminoase, iar în cealaltă parte reglajele de ton, volum, sensitivitate. Stația este prevăzută cu reglaj pentru ton și volum/ vibrație. Stația funcționează cu 3 baterii de 1.5V AAA, iar avertizoarele cu baterii de 9V. Atât stația cât și avertizorii sunt prevăzuți cu lumină de noapte.
Mai multe informatii

Mai multe informatii

Pareri

Spune parerea ta

Spune-ti parerea acordand o nota produsului.

Fii primul care adauga un review

  Set Avertizoare Hirisi 4+1

Intrebari legate de acest produs
Product Question

Ai nelamuriri?

Pune o intrebare si poti primi raspuns de la comunitate.
Ask a Question Ask a Question

Sort By: