Mulinetă Ryobi Ecusima GX 3000

Mulinetă Ryobi Ecusima GX 3000

Mai multe poze

Cod produs: 1D-A 863-030

Descriere:

Mulineta Ryobi Ecusima, este o mulinetă cu tradiţie, apreciată de majoritatea pescarilor de spinning, pentru fiabilitate şi rezistenţă. Mulineta prezintă performanţe similare modelelor din categoriile superioare, dar cu un raport mult mai bun raport calitate-preţ.
Noua mulinetă Ecusima GX beneficiază de caracteristicile constructive ale modelelor anterioare şi o greutate sensibil mai redusă.
Mulineta este echipată cu 3+1 rulmenţi din oţel inoxidabil, tambur din aluminiu, prevăzut cu un inel din cauciuc,care ajută coordonarea firului, de asemenea este prevăzut cu sistem anti-revers, şi mâner CNC aluminiu.

Capacitate fir: 0.25mm--200m, raport de recuperare: 1:5,1. Recuperare pe tur de manivelă : 75cm, greutate: 295g.Disponibilitate:

  Stoc epuizat

209,00 RON

Spune prietenilor:

Descriere

Detalii

Mulineta Ryobi Ecusima, este o mulinetă cu tradiţie, apreciată de majoritatea pescarilor de spinning, pentru fiabilitate şi rezistenţă. Mulineta prezintă performanţe similare modelelor din categoriile superioare, dar cu un raport mult mai bun raport calitate-preţ. Noua mulinetă Ecusima GX beneficiază de caracteristicile constructive ale modelelor anterioare şi o greutate sensibil mai redusă. Mulineta este echipată cu 3+1 rulmenţi din oţel inoxidabil, tambur din aluminiu, prevăzut cu un inel din cauciuc,care ajută coordonarea firului, de asemenea este prevăzut cu sistem anti-revers, şi mâner CNC aluminiu. Capacitate fir: 0.25mm--200m, raport de recuperare: 1:5,1. Recuperare pe tur de manivelă : 75cm, greutate: 295g.
Mai multe informatii

Mai multe informatii

Producator Ryobi
Pareri

Spune parerea ta

Spune-ti parerea acordand o nota produsului.

Fii primul care adauga un review

  Mulinetă Ryobi Ecusima GX 3000

Intrebari legate de acest produs
Product Question

Ai nelamuriri?

Pune o intrebare si poti primi raspuns de la comunitate.
Ask a Question Ask a Question

Sort By: