Plută Cralusso Torpedo Tuning 12g

Plută Cralusso Torpedo Tuning 12g

Mai multe poze

Cod produs: 61907-012

Descriere:

Despre modelul Torpedo se poate spune că este unul care câștigă campionate mondiale. Inițial, plutele din seria Torpedo au fost inventate pentru a fi folosite exclusiv de către naționala de pescuit a Ungariei la CM din 2003, unde maghiarii au ieșit campioni mondiali.

În 2005, mai bine de 80% din participanții de la Campionatul European au început manșa de staționar cu modelul Torpedo Tuning. Impactul a fost incredibil, datorită ușurinței cu care acest model poate fi pescuit pe râurile cu cei mai rapizi curenți.

Cele mai mari capturi ale campionului europrean Will Raison au fost rodul pescuitului cu Torpedo Tuning, englezul fiind pur și simplu extaziat de invenția deja faimosului Kralik Károly.

Recomandat pentru pescuitul cu rubesiană, vargă sau bologneză în curent puternic, Torpedo Tuning are o paletă suplimentară cu rol de echilibrare și staționare a monturii în curent.

Forma câștigătoare, aplatizată dublată de această paletă mufabilă nu schimbă greutatea plutei și modul ei de echilibrare, ci doar evoluția acesteia. Datorită corpului supradimensionat, corpul este mult împins sub filmul apei, fără a afecta sensibilitatea ei, nemaiîntâlnită la nicio plută de curent inventată până acum.

În timpul folosirii, vom observa că paleta poate culisa câțiva centimetri pe verticală, modalitate de semnalizare a puterii curentului apei.

Material: Spumă Poliuretanică.
Antenă: Interschimbabilă.
Chila: din Fir de Oțel.
Fixare în Puncte Multiple.

Disponibilitate:

  Stoc epuizat

Descriere

Detalii

Despre modelul Torpedo se poate spune că este unul care câștigă campionate mondiale. Inițial, plutele din seria Torpedo au fost inventate pentru a fi folosite exclusiv de către naționala de pescuit a Ungariei la CM din 2003, unde maghiarii au ieșit campioni mondiali. În 2005, mai bine de 80% din participanții de la Campionatul European au început manșa de staționar cu modelul Torpedo Tuning. Impactul a fost incredibil, datorită ușurinței cu care acest model poate fi pescuit pe râurile cu cei mai rapizi curenți. Cele mai mari capturi ale campionului europrean Will Raison au fost rodul pescuitului cu Torpedo Tuning, englezul fiind pur și simplu extaziat de invenția deja faimosului Kralik Károly. Recomandat pentru pescuitul cu rubesiană, vargă sau bologneză în curent puternic, Torpedo Tuning are o paletă suplimentară cu rol de echilibrare și staționare a monturii în curent. Forma câștigătoare, aplatizată dublată de această paletă mufabilă nu schimbă greutatea plutei și modul ei de echilibrare, ci doar evoluția acesteia. Datorită corpului supradimensionat, corpul este mult împins sub filmul apei, fără a afecta sensibilitatea ei, nemaiîntâlnită la nicio plută de curent inventată până acum. În timpul folosirii, vom observa că paleta poate culisa câțiva centimetri pe verticală, modalitate de semnalizare a puterii curentului apei. Material: Spumă Poliuretanică. Antenă: Interschimbabilă. Chila: din Fir de Oțel. Fixare în Puncte Multiple.
Mai multe informatii

Mai multe informatii

Producator Cralusso
Pareri

Spune parerea ta

Spune-ti parerea acordand o nota produsului.

Fii primul care adauga un review

  Plută Cralusso Torpedo Tuning 12g

Intrebari legate de acest produs
Product Question

Ai nelamuriri?

Pune o intrebare si poti primi raspuns de la comunitate.
Ask a Question Ask a Question

Sort By: