Prețuri de “Bun venit” ca să te bucuri de pescuit :)
0 produse - 0,00 RON

Momentan cosul este gol

Pat S-Polland-Carp L12 Zoom

Pat S-Polland-Carp L12

Fii primul care evalueaza acest produs.

Cod produs: L12
Pat comod, stabil, cu 8 picioare, ușor, care oferă atât de necesarul confort pentru o partidă de pescuit de durată, și care va satisface chiar și cei mai pretențiosi pescari.

Este fabricat din materiale de calitate superioară, foarte rezistente, prevăzută cu saltea moale, iar materialul saltelei este gors și rezistent, salteaua este prinsă de rame, cu elastic foarte puternic, ceea ce nu permite ruperea saltelei, materialul saltelei este gors și rezistent, are rame rezistente, picioare reglabile în înălțime 35cm--50cm, care îi asigură o stabilitate deosebită, precum și o mare adaptabilitate pentru terenul accidendat.

Dimensiuni: 210cm x 93cm.

  Stoc epuizat

795,00 RON

Spune si prietenilor!Descriere produs

  Detalii

  Pat comod, stabil, cu 8 picioare, ușor, care oferă atât de necesarul confort pentru o partidă de pescuit de durată, și care va satisface chiar și cei mai pretențiosi pescari. Este fabricat din materiale de calitate superioară, foarte rezistente, prevăzută cu saltea moale, iar materialul saltelei este gors și rezistent, salteaua este prinsă de rame, cu elastic foarte puternic, ceea ce nu permite ruperea saltelei, materialul saltelei este gors și rezistent, are rame rezistente, picioare reglabile în înălțime 35cm--50cm, care îi asigură o stabilitate deosebită, precum și o mare adaptabilitate pentru terenul accidendat. Dimensiuni: 210cm x 93cm.
Mai multe informatii

  Mai multe informatii

  Greutate Nu
  Aromă Nu
  Dimensiune Nu
  Mărime Nu
  Rezistenţă Nu
  Culoare Nu
  Producator Nu
  Rating filter Nu
  imok_stock_last_updated 2018-06-19 22:05:21
  data_adaugat_winmentor 1/21/2016
Pareri despre produs

  Spune parerea ta

    Pat S-Polland-Carp L12

Etichete

  Foloseste spatii intre etichete. Foloseste ghilimele simple (') pentru fraze.

CMS tab