Pat Pelzer Compact BedChair cu sac de dormit

Pat Pelzer Compact BedChair cu sac de dormit

Mai multe poze

Cod produs: 2D-G 200-014

Descriere:

Pat Pelzer + Sac de dormit Pelzer

Pat comod, stabil, cu 8 picioare, uşor şi cu dimensiuni mici de transport. Este prevazută cu saltea moale, iar materialul saltelei este gros şi rezistent. Salteaua este prinsă de rame cu elastic foarte puternic, ceea ce nu permite ruperea saltelei. Patul are rame foarte rezistente și picioare reglabile în înăltime (30-38cm). Dimensiuni: 210cm x 90cm, greutate maximă suportată: 150kg.

Sacul de dormit este fixat pe pat, cu benzi velcro, astfel poate fi atașat și detașat cu ușurință. Este comfortabil, are interiorul căptuşit cu fleece, ceea ce oferă protecţie ridicată împotriva frigului. Căptuşeala specială face ca sacul să se încălzească rapid şi să păstreze foarte bine căldura.

Țara de proveniență: Germania.

Disponibilitate:

  Stoc epuizat

1.860,00 RON

Spune prietenilor:

Descriere

Detalii

Pat Pelzer + Sac de dormit Pelzer Pat comod, stabil, cu 8 picioare, uşor şi cu dimensiuni mici de transport. Este prevazută cu saltea moale, iar materialul saltelei este gros şi rezistent. Salteaua este prinsă de rame cu elastic foarte puternic, ceea ce nu permite ruperea saltelei. Patul are rame foarte rezistente și picioare reglabile în înăltime (30-38cm). Dimensiuni: 210cm x 90cm, greutate maximă suportată: 150kg. Sacul de dormit este fixat pe pat, cu benzi velcro, astfel poate fi atașat și detașat cu ușurință. Este comfortabil, are interiorul căptuşit cu fleece, ceea ce oferă protecţie ridicată împotriva frigului. Căptuşeala specială face ca sacul să se încălzească rapid şi să păstreze foarte bine căldura. Țara de proveniență: Germania.
Mai multe informatii

Mai multe informatii

Pareri

Spune parerea ta

Spune-ti parerea acordand o nota produsului.

Fii primul care adauga un review

  Pat Pelzer Compact BedChair cu sac de dormit

Intrebari legate de acest produs
Product Question

Ai nelamuriri?

Pune o intrebare si poti primi raspuns de la comunitate.
Ask a Question Ask a Question

Sort By: 

  

Alti clienti au mai cumparat