Mulinetă Ryobi Fishing Safari 6500

Mulinetă Ryobi Fishing Safari 6500

Mai multe poze

Cod produs: 1D-A 872-065

Descriere:

Mulineta Ryobi Fishing Safari este o mulinetă special creată pentru pescuitul pe apă sărată, cu axul principal din oțel inoxidabil. Întregul corp este sigilat (Super Sealed Body), astfel încât poate fi scufundat la un metru adâncime în apă, timp de o oră, fără a intra apa în mecanism.
Mânerul mare din EVA al manivelei va sta confortabil în mâinile pescarului chiar și la temperaturi scăzute. Sistemul permanent infinit anti revers asigură o rezistență maximă.
Ryobi Fishing Safari este o mulinetă foarte robustă, ideală pentru toate tipurile de pescuit.

Capacitate fir: 0.35mm -- 250m , 0.40mm -- 170m. Raport de recuperare 1:5.0, nr. rulmenți: 6+1, rotor din carbon, corp din aluminiu sigilat complet, tambur din aluminiu, prevăzut cu un inel din cauciuc. Capacitate de tracțiune 12 kg, greutate: 595 g, recuperare fir pe tur de manivelă: 90 cm.

Disponibilitate:

  Stoc epuizat

429,00 RON

Spune prietenilor:

Descriere

Detalii

Mulineta Ryobi Fishing Safari este o mulinetă special creată pentru pescuitul pe apă sărată, cu axul principal din oțel inoxidabil. Întregul corp este sigilat (Super Sealed Body), astfel încât poate fi scufundat la un metru adâncime în apă, timp de o oră, fără a intra apa în mecanism. Mânerul mare din EVA al manivelei va sta confortabil în mâinile pescarului chiar și la temperaturi scăzute. Sistemul permanent infinit anti revers asigură o rezistență maximă. Ryobi Fishing Safari este o mulinetă foarte robustă, ideală pentru toate tipurile de pescuit. Capacitate fir: 0.35mm -- 250m , 0.40mm -- 170m. Raport de recuperare 1:5.0, nr. rulmenți: 6+1, rotor din carbon, corp din aluminiu sigilat complet, tambur din aluminiu, prevăzut cu un inel din cauciuc. Capacitate de tracțiune 12 kg, greutate: 595 g, recuperare fir pe tur de manivelă: 90 cm.
Mai multe informatii

Mai multe informatii

Producator Ryobi
Pareri

Spune parerea ta

Spune-ti parerea acordand o nota produsului.

Fii primul care adauga un review

  Mulinetă Ryobi Fishing Safari 6500

Intrebari legate de acest produs
Product Question

Ai nelamuriri?

Pune o intrebare si poti primi raspuns de la comunitate.
Ask a Question Ask a Question

Sort By: 

  

Alti clienti au mai cumparat