Lanternă cap Led Lenser negru MH6

Lanternă cap Led Lenser negru MH6

Mai multe poze

Cod produs: A8.Z501512

Descriere:

Led Lenser este unul dintre cei mai cunoscuți producător de lanterne cu led din Europa, sediul central fiind in Germania. Majoritatea modelelor de lanterne Led Lenser sunt prevăzute cu lupa fapt ce i conferă lanternei posibilitatea de ajustare a razei de lumină.LED Lenser MH6 este o lanternă frontală ce emite un flux luminos maxim de 200 de lumeni, cu o distanță de luminare maximă de 120 metri.
Lanterna poate fi alimentată de un acumulator personalizat Li-ION sau 3 baterii AAA (R3). Aceasta este rezistentă la ploaie și jeturi directe de apă, cu o autonomie de până la 20 de ore.Înlocuitor foarte bun de Lanterna Led Lenser SEO5.
LED Lenser MH6 beneficiază de trei moduri de iluminare ce pot fi operate folosind un comutator. Lanterna este ideală pentru a lumina trasee montane dar nu numai.
Indicatorul integrat ce afișează nivelul bateriei oferă un advertisment în timp util atunci când bateria se consumă.

Putere: 200 Lumeni
Fascicul: 120 Metri
Autonomie: 20 Ore
Alimentare: Polymer 3.7V
Greutate: 93 Grame
Lungime: 158 Milimetri
Impermeabilitate: IPX6
Acumulatori Incluși: DA
Baterii Incluse: NU
LED: Xtreme LED

Disponibilitate:

  Stoc epuizat

227,00 RON

Spune prietenilor:

Descriere

Detalii

Led Lenser este unul dintre cei mai cunoscuți producător de lanterne cu led din Europa, sediul central fiind in Germania. Majoritatea modelelor de lanterne Led Lenser sunt prevăzute cu lupa fapt ce i conferă lanternei posibilitatea de ajustare a razei de lumină.LED Lenser MH6 este o lanternă frontală ce emite un flux luminos maxim de 200 de lumeni, cu o distanță de luminare maximă de 120 metri. Lanterna poate fi alimentată de un acumulator personalizat Li-ION sau 3 baterii AAA (R3). Aceasta este rezistentă la ploaie și jeturi directe de apă, cu o autonomie de până la 20 de ore.Înlocuitor foarte bun de Lanterna Led Lenser SEO5. LED Lenser MH6 beneficiază de trei moduri de iluminare ce pot fi operate folosind un comutator. Lanterna este ideală pentru a lumina trasee montane dar nu numai. Indicatorul integrat ce afișează nivelul bateriei oferă un advertisment în timp util atunci când bateria se consumă. Putere: 200 Lumeni Fascicul: 120 Metri Autonomie: 20 Ore Alimentare: Polymer 3.7V Greutate: 93 Grame Lungime: 158 Milimetri Impermeabilitate: IPX6 Acumulatori Incluși: DA Baterii Incluse: NU LED: Xtreme LED
Mai multe informatii

Mai multe informatii

Producator Led Lenser
Pareri

Spune parerea ta

Spune-ti parerea acordand o nota produsului.

Fii primul care adauga un review

  Lanternă cap Led Lenser negru MH6

Intrebari legate de acest produs
Product Question

Ai nelamuriri?

Pune o intrebare si poti primi raspuns de la comunitate.
Ask a Question Ask a Question

Sort By: 

  

Alti clienti au mai cumparat