Lansetă Sportex Catapult CS-3 Spod 3.96m 5.5lbs

Lansetă Sportex Catapult CS-3 Spod 3.96m 5.5lbs

Mai multe poze

Cod produs: CA143575

Descriere:

Lansetă spod robustă special concepută pentru nădirea cu spoduri grele pe distanțe extreme de peste 100 de metri. Blank-ul slim este fabricat din fibre de carbon High Modulus fiind ranforsat cu tesătură din nanofibre HT de ultimă generație, ceea ce limitează orice posibilitate de rupere în sarcina. Blank-ul are acțiune semi-rapidă ceea ce înseamnă că are capacitatea excelentă de absorbție a șocurilor în timpul lanseurilor.

Mandrina Fuji R-S permite atașarea la lansetă a celor mai mari mulinete de crap, iar configurația inelelor (50mm inelul de plecare și 16mm inelul de vârf) asigură o frecare redusă și o desfășurare lină a firului în timpul aruncărilor. Un alt aspect important îl constituie greutatea redusă, datorită căreia spod-ul Catapult CS-3 Spod poate fi utilizat în mod intensiv pentru nădire, fără a obosi mâna după aruncări repetate.

Nota! Pentru a beneficia de garanția extinsă oferită de producător de 10 ani pentru blankul lansetei trebuie să vă înregistrați pe http://www.sportex.de/en/ folosind codul unic de pe cardul de garanție care însoțește lanseta. Codul este prins pe cotorul lansetei și este format din două litere urmat de 4 cifre.
În cazul în care sesizați vreun defect la lansetă, vă rugăm luați legătura cu dealer-ul dumneavoastră pentru a soluționa problema în cel mai scurt timp posibil. Vă rugăm să rețineți că garanția extinsă se activează doar atunci când câmpurile obligatorii (marcate cu *) sunt completate corect. Dacă înregistrarea s-a făcut corect primiți un email de confirmare.

Caracteristici:

Lungime: 3.96m;
Lungime de transport: 202cm;
Număr tronsoane: 2;
Tip mufare: inversă;
Putere de aruncare: 5.5lbs;
Acțiune: semi-parabolică;
Configurație inele: 50-16mm;
Lungime maner: 63cm;
Blank: Carbon HM;
6 inele FUJI-K slim;
Mandrină: Fuji R-S;
Mâner: Duplon;

Disponibilitate:

  Stoc epuizat

1.060,00 RON

Spune prietenilor:

Descriere

Detalii

Lansetă spod robustă special concepută pentru nădirea cu spoduri grele pe distanțe extreme de peste 100 de metri. Blank-ul slim este fabricat din fibre de carbon High Modulus fiind ranforsat cu tesătură din nanofibre HT de ultimă generație, ceea ce limitează orice posibilitate de rupere în sarcina. Blank-ul are acțiune semi-rapidă ceea ce înseamnă că are capacitatea excelentă de absorbție a șocurilor în timpul lanseurilor. Mandrina Fuji R-S permite atașarea la lansetă a celor mai mari mulinete de crap, iar configurația inelelor (50mm inelul de plecare și 16mm inelul de vârf) asigură o frecare redusă și o desfășurare lină a firului în timpul aruncărilor. Un alt aspect important îl constituie greutatea redusă, datorită căreia spod-ul Catapult CS-3 Spod poate fi utilizat în mod intensiv pentru nădire, fără a obosi mâna după aruncări repetate. Nota! Pentru a beneficia de garanția extinsă oferită de producător de 10 ani pentru blankul lansetei trebuie să vă înregistrați pe http://www.sportex.de/en/ folosind codul unic de pe cardul de garanție care însoțește lanseta. Codul este prins pe cotorul lansetei și este format din două litere urmat de 4 cifre. În cazul în care sesizați vreun defect la lansetă, vă rugăm luați legătura cu dealer-ul dumneavoastră pentru a soluționa problema în cel mai scurt timp posibil. Vă rugăm să rețineți că garanția extinsă se activează doar atunci când câmpurile obligatorii (marcate cu *) sunt completate corect. Dacă înregistrarea s-a făcut corect primiți un email de confirmare. Caracteristici: Lungime: 3.96m; Lungime de transport: 202cm; Număr tronsoane: 2; Tip mufare: inversă; Putere de aruncare: 5.5lbs; Acțiune: semi-parabolică; Configurație inele: 50-16mm; Lungime maner: 63cm; Blank: Carbon HM; 6 inele FUJI-K slim; Mandrină: Fuji R-S; Mâner: Duplon;
Mai multe informatii

Mai multe informatii

Producator Sportex
Pareri

Spune parerea ta

Spune-ti parerea acordand o nota produsului.

Fii primul care adauga un review

  Lansetă Sportex Catapult CS-3 Spod 3.96m 5.5lbs

Intrebari legate de acest produs
Product Question

Ai nelamuriri?

Pune o intrebare si poti primi raspuns de la comunitate.
Ask a Question Ask a Question

Sort By: