Lansetă Carp Expert Uni Spod 3.75m 5lbs

Lansetă Carp Expert Uni Spod 3.75m 5lbs

Mai multe poze

Cod produs: 13385-375

Descriere:

Lanseta Carp Expert Uni Spod este o lansetă cu adevărat pentru nădiri! Ce înseamnă acest lucru?
La distanțe mari nu putem să introducem nada sau semințele cu mâna sau cu praștia, dar chiar și aruncarea bilelor de boiles cu ajutorul cobrelor are limitele sale. Pentru depășirea acestor limite a fost concepută nădirea cu ajutorul lansetelor de nădire!
Primele încercări au fost făcute cu așa numitele rachete de nădire, pe care le încărcam și prin lansări încercam să distribuim nada la locul dorit, dar fiindcă acestea erau deasupra deschise o parte din nadă se putea pierde pe drum și astfel nădirea devenea imprecisă. După asta au urmat diferitele praștii cu ajutorul cărora doar bulgări puteam trimite în apă, semințele, pelleții trebuiau lipite, deci era puțin complicat. Pe urmă au intrat pe piață cu mare succes spomb-urile, cu care puteam trimite drept la locul dorit atât boiles, semințe sau orice altă nadă.
Lucrul comun în aceste tehnici de nădire a fost că necesita o lansetă foarte puternică și lungă, de multe ori cu putere de lansare între 200-250 grame, care făcea față la uzură.
Ținând cont de aceste aspecte a fost concepută lanseta Uni Spod. Curba de sarcină de 5 livre o face suficient de puternică pentru a trimite astfel de obiecte de nădire. Pe lansetă sunt montate 6 inele căptușite SIC. Mânerul este făcut din duplon pe care mâna nu alunecă în timpul lansări, iar mulineta se montează prin înșurubare.
Materialul din care este confecționat este carbon IM8, care face lanseta să fie destul de rigidă și puternică pentru lansările la distanță. Trebuie să ținem cont de efortul mare în timpul lansărilor, astfel să folosim fir împletit de minimum 0,35 mm ca și înaintaș și pe o lungime de 20-30 metri. De aceea atât de lungă pentru că firul textil se poate încâlci pe vârful lansetei și în astfel de situații firul se rupe garantat, ba chiar și lanseta poate suferii stricăciuni.
Întotdeauna să o combinăm cu mulinetă mare, cu tambur mare, astfel vom putea nădi chiar și la distanțe de 150-160 metri!

Lungime: 3.75m, putere de aruncare: 5lbs, lungime de transport: 135cm, greutate: 410g.

Disponibilitate:

  Stoc epuizat

205,00 RON

Spune prietenilor:

Descriere

Detalii

Lanseta Carp Expert Uni Spod este o lansetă cu adevărat pentru nădiri! Ce înseamnă acest lucru? La distanțe mari nu putem să introducem nada sau semințele cu mâna sau cu praștia, dar chiar și aruncarea bilelor de boiles cu ajutorul cobrelor are limitele sale. Pentru depășirea acestor limite a fost concepută nădirea cu ajutorul lansetelor de nădire! Primele încercări au fost făcute cu așa numitele rachete de nădire, pe care le încărcam și prin lansări încercam să distribuim nada la locul dorit, dar fiindcă acestea erau deasupra deschise o parte din nadă se putea pierde pe drum și astfel nădirea devenea imprecisă. După asta au urmat diferitele praștii cu ajutorul cărora doar bulgări puteam trimite în apă, semințele, pelleții trebuiau lipite, deci era puțin complicat. Pe urmă au intrat pe piață cu mare succes spomb-urile, cu care puteam trimite drept la locul dorit atât boiles, semințe sau orice altă nadă. Lucrul comun în aceste tehnici de nădire a fost că necesita o lansetă foarte puternică și lungă, de multe ori cu putere de lansare între 200-250 grame, care făcea față la uzură. Ținând cont de aceste aspecte a fost concepută lanseta Uni Spod. Curba de sarcină de 5 livre o face suficient de puternică pentru a trimite astfel de obiecte de nădire. Pe lansetă sunt montate 6 inele căptușite SIC. Mânerul este făcut din duplon pe care mâna nu alunecă în timpul lansări, iar mulineta se montează prin înșurubare. Materialul din care este confecționat este carbon IM8, care face lanseta să fie destul de rigidă și puternică pentru lansările la distanță. Trebuie să ținem cont de efortul mare în timpul lansărilor, astfel să folosim fir împletit de minimum 0,35 mm ca și înaintaș și pe o lungime de 20-30 metri. De aceea atât de lungă pentru că firul textil se poate încâlci pe vârful lansetei și în astfel de situații firul se rupe garantat, ba chiar și lanseta poate suferii stricăciuni. Întotdeauna să o combinăm cu mulinetă mare, cu tambur mare, astfel vom putea nădi chiar și la distanțe de 150-160 metri! O putem folosi și la pescuit, dar trebuie să amintim că drilul unui pește cu această lansetă nu ne va oferi prea multă plăcere, datorită rigidității lansetei și riscul la agățare este mai mare. În schimb putem lansa mult mai departe decât cu oricare altă lansetă! Deci, dacă peștii sunt la distanțe greu de atins, atunci să pescuim cu această lansetă, căci astfel vom avea șanse mai mari să obținem trăsături. Însă dacă putem atinge distanța dorită cu lanseta cu care pescuim, atunci să pescuim cu ea, pentru a nu pierde senzația pe care ne-o oferă drilul cu un pește.
Mai multe informatii

Mai multe informatii

Producator Carp Expert
Pareri

Spune parerea ta

Spune-ti parerea acordand o nota produsului.

Fii primul care adauga un review

  Lansetă Carp Expert Uni Spod 3.75m 5lbs

Intrebari legate de acest produs
Product Question

Ai nelamuriri?

Pune o intrebare si poti primi raspuns de la comunitate.
Ask a Question Ask a Question

Sort By: